Şampiyon Efsaneler

Şampiyon Efsaneler

Antalya da Dördüncüsü düzenlenen Bahar kupasında Akçaabat Sebat spor’un efsane futbolcular üçüncü kez mutlu sona ulaştılar.

Antalya da Dördüncüsü düzenlenen   Bahar kupasında Akçaabat Sebat spor’un efsane futbolcular üçüncü kez mutlu sona ulaştılar.

Geleneksel olarak bu yıl dördüncüsü düzenlenen Atatürk bahar turnuvasının Akçaabat Sebat spor da formasını giyen eski profesyonel sporcular üçüncü kez şampiyon olmanın gururunu yaşıyorlar. Takım kaptanı Uğur Özkurt dördüncüsü düzenlenen şampiyonada üçüncü kez şampiyon olduklarını belirterek “biz Akçaabat Sebatspor ve profesyonel sporcular olarak her yıl bir araya geliyoruz. Bu turnuvada hem hasret gideriyoruz hem de eski günleri anıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz örnek oluyor” dedi.

Şampiyonada Akçaabat Sebastpor forması giyinen profesyonel sporculardan İsmail Sivrikaya, Kadir Çelik, Ahmet Bal, Erdal Akkol, Fehmi Durmuş, Adnan Güven, Abdulkadir Çelik, Hasan Kırandi, Ferhat Küçükosmanoğlu, Uğur Özkurt, Engin Gedikli, İlker Komar gibi önemli isimler yer aldı. Akçaabat Sebastpor’un efsaneleri şampiyonada oynadıkları beş karşılaşmada 13 gol atarken gol yemeden mutlu sona ulaştılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor