Şalpazarı'ndan Tam Destek

Şalpazarı'ndan Tam Destek

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Salih Cora, Şalpazarı İlçesinin Simenli ile Sütpınar köylerinde köylülerle bir araya geldi.

 

Köy sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Av. Salih Cora, “Ben Büyükliman Yöresinin evladıyım. Bu yörede yaşanan sıkıntıları en iyi şekilde ben biliyorum. Sizlerin teveccühü ile TBMM’ye gidersem bu yörenin sorunlarını çözmek için elimden gelenin fazlasını yapacağım” dedi.

salih-cora3.jpg

Konuşmasında özellikle gençlere seslenen Cora, “Sayın Başbakanımızın takdiri ile Türkiye’deki en genç milletvekili adaylarından birisiyim. Hem genç olmam hem de hukukçu olmam dolayısıyla yeni yapılacak anayasa paketine de destek vereceğim. Gençlerden birisiyim, ‘Geç değil genç olsun’ sloganıyla yola çıktık. Gençlerin sesi, gençlerin nefesi olacağım bu yolda sizlerden büyük destek bekliyorum” diye konuştu.

salih-cora2.jpg

Yöre sakinleri Cora’ya destek vereceklerini ifade ederek, “Hem yöremizden bir insan hem de genç olmanızdan dolayı yöre halkının tüm desteği sizden yanadır. Allah çıktığınız yolda utandırmasın. Bizlerin hayır duası ve destekleri ile mecliste başbakanımızın önderliğinde bizleri temsil edeceksiniz” diyerek Şalpazarı’nın desteğini aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset