Saklanabileceğin yer orasıdır Kadir Mısıroğlu!

Akçaabatlı Kadir'e, Akçaabat'tan yanıt

10 Kasım…

Yâni Türk’ün önderi, başbuğu Mustafa Kemâl Atatürk’ün uçmağa varışının (ölümünün) bu yılki dönümünde; O’na olun düşmanlığın boyutlarının tavan yaptığını gördük.

Trabzon Atatürk Alanı’nda 9’u 5 geçe, Ata’nın huzûrunda saygı duruşunda duranların aksine, at gibi kişneyerek yürüyen zevâtı da gördük; Akçaabatlı olan ancak Akçaabat’ın entelektüel insanındaki nezâketten yoksun Kadir Mısıroğlu denen zavallının hakâretlerini de gördük.

Kafasına koyduğu, Mısır mı Yunan mı ne idüğü belirsiz yerden topraklarımıza gelen püsküllü serpuşla Youtube ve Facebook gibi ağlardan bol keseden sallayan bu şahsın, sallayabildiği sosyal ağ mecrâlarından 10 Kasım’da saat 09.05’te kendi gibi düşünenlere ‘kenefte bulunma’ çağrısında bulunduğunu gördük.

Kadir Mısıroğlu’nun kenefle arası herhâlde iyi olacak ki, herkesi oraya dâvet ediyor. Müverrih geçinen Kadir Mısıroğlu’na fazla söz etmeye gerek yok. Ona söylenebilecek tek şey var: Kadir Mısıroğlu saklanabileceğin yegâne yer orasıdır.

Şunu bil ki Türk milleti ne seni, ne kafandaki püskülü, ne de Atatürk’ün Türk milletiyle birlikte Kurtuluş mücadelesini başlattığı yıllarda İngilizlerle işbirliği yapan içteki hâinlerden bu yana devâm eden bu tip fosilleşmiş fikirleri takmıyor!

Atatürk ile ilgili sosyal ağlarındaki görüntülerde sana yöneltilen her sorunun başında “Ben çok konuştum, daha konuşmak istemiyorum onun hakkında” deyip, elli tane lâf ediyorsun. Mısıroğlu, bu lafları biz yutmayız. “Atatürk düşmanlığı” üzerinden popülerliğini artırma çabaların her yerden görünüyor. Boşuna saklamaya çalışma.

Kadir Mısıroğlu’nun bu hayâsızca çıkışına verilen iki karşılığı yazımın sonuna eklemek istedim. Biri TAKA Gazetesi Yazı İşleri Müdürü çizer Harun Yavruoğlu’nun mükemmel ve bir o kadar anlamlı çizimi, diğeri de Oda TV adlı internet sitesinin bu konuyla ilgili yaptığı habere koyduğu fotoğraf.

Saygılarımla…

misir.jpg

kadir-001.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum