Şahin'e Dörtkoldan Destek

Şahin'e Dörtkoldan Destek

Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Muammer Şahin, doğup büyüdüğü Dörtyol Beldesinde, partililerince coşkuyla karşılandı.

 

05 Mayıs tarihinde yapılacak olan Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Muammer Şahin, doğup büyüdüğü yer olan Dörtyol Beldesinde, partililerince coşkuyla karşılandı.

 

Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı seçimleri öncesi, ilk olarak adaylığını açıklayan Muammer Şahin, adaylığını açıkladığı günün akşamı, doğup büyüdüğü Dörtyol beldesinde, partililerin adına düzenlemiş olduğu yemeğe katıldı.  Yoğun bir katılımın gerçekleştiği yemeğe Ak Parti  Dörtyol Belde Başkanı Servet Çoban, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk , Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci’nin ve çok sayıda partilin katıldığı yemekte , adaylığını ilk açıklayan isim olan Şahin’e destek büyüktü.

 

Partililerin yapmış oldukları konuşmaların ardından söz alan Ak Parti Trabzon İl Başkan adayı Muammer Şahin sözlerine, kendisine  gösterilen teveccühe teşekkür edip, çıkmış olduğu bu yolda, Ak Parti Dörtyol teşkilatının  kendisine göstermiş olduğu destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı.

 

Şahin konuşmasına şöyle devam etti: “  Kurulduğu günden bugüne hizmet ettiğim Ak Parti’me  hizmetlerimle devam etmek benim için bir onurdur.  Halkın partisi olarak gördüğü hizmetlerle gönüllerinde taht kuran Ak Parti’min, 05 Mayıs tarihinde yapılacak olan İl Başkanlığı seçimleri öncesi,  bana vermiş olduğunuz destekten büyük mutluluk duydum. Seçildiğim taktirde bu desteğe layık olmaya çalışacağım. Ak Parti’ye hizmet etmek, halka hizmet etmek demektir. Halka hizmet etmek ise Hakka hizmet etmek demektir.  Ben bugüne kadar hizmetten hiçbir zaman kaçmamış, sorumluluklarının bilincinde, almış olduğu her görevin hakkını vermiş bir aday olarak, Ak Parti’nin Trabzon’daki yeni soluğu olmak istiyorum. Partime ve milletime hizmet etmeye ömrüm yettiği sürece yılmadan devam edeceğim. Ak Parti ve milletimizin neferi olarak yılmadan, özveriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Heyecanımızı ilk günkü gibi koruyup, dün olduğu gibi bugünde sorumluluk bilincinde  önemli bir yükün altına gireceğimi biliyorum. Fakat bilinmesini isterim ki Muammer Şahin bir sorumluluk adamıdır ve sorumluluk almaktan hiçbir zaman kaçmaz. Yükümüz elbet ağır olacaktır. Ekibimle birlikte ve sizlerinde desteğiyle, Allah’ında izniyle  ağır olan bu yükün altından, el birliği ile kalkacağımıza inanıyorum.  Başkan seçildiğim taktirde, unutulan üyelerimizi hatırlayacak, kucaklamayacak olduğumuz, hatırını sormadığımız, elini sıkmadığımız insan bırakmayacağız.  Partiyi Ak Parti İl binasından yönetip, halkımızla bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada  iç içe olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 muammer-sahin.jpg

 Şahin konuşmasında, siyaset hayatı boyunca daima partilileri ve Trabzon insanıyla iç içe oldukları belirtip, sözlerini “Yolunuz ve gönlünüz Ak olsun” sözleriyle bitirdi.

 

Dörtyol beldesinden alkışlarla uğurlanan Muammer Şahin, çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset