Tomografi ve MR Hizmetinizde

Tomografi ve MR Hizmetinizde

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde Tomografi ve MR Cihazları Hizmete Girdi.

 


 

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Hasan Rıza Aydın, hizmet alımı ile son teknoloji görüntüleme cihazlarının hastaneye kazandırıldığını ve Radyoljoji bölümünde eksik cihazlarının kalmadığını belirtti.

Başhekim Aydın, hastanenin kısa bir süre önce hizmete girmesi nedeniyle eksik olan cihazları tamamlamaya devam ettiklerini belirterek “Hastanemizin radyoloji bölümüne yaptığımız çalışmalar sonucu son teknolojik özeliklere sahipl görüntüleme cihazlarını kazandırdık. Bu cihazlar arasında Tomografi ve Magnetik Rözanans (MR), kemik dansitometresi, 2 adet renkli doblör cihazı ve mamografi bulunmaktadır. Cihazlarımız zaman mefhumu gözetmeden 24 saat hastalarımıza hizmet vermektedir” dedi.

akccaabat-tomografi-ve-mr.jpgRadyoloji Bölüm Sorumlusu Radyoloji Uzmanı Dr. Alimdar Şimşek ise serviste 14 teknisyen ve 2 uzman hekim ile görev yaptıklarını belirtti. Dr. Şimşek “Servisimizde son teknolojik cihazlar ile hizmet vermekteyiz. Görüntüleme servisimize gelen tüm hastalarımıza randevu verilmemekte ve çekimleri gün içerisinde gerçekleştirilmektedir” dedi.

akccaabat-tomografi-ve-mr.20111018092410.jpg

akcaabat-devlet-hastanesi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum