Sağlık Çalışanlarına Tehdit

Sağlık Çalışanlarına Tehdit

Akçaabat’ta 112 Ambulans İstasyonuna Yer Yok…

 

-112 Kapı Önüne Konuldu…

 


Akçaabat’ta Sağlık Meslek Lisesi’nin bahçesinde bulunan eski verem savaş dispanserinde hizmet vermeye çalışan 112 ambulans servisi, binanın yıkım kararı alınmasıyla adeta kapı önüne konuluyor.

112Ambulans istasyonuna Akçaabat’ta yer bulunmaya çalışılırken, diğer taraftan bazı yetkililerin gönderdiği işçilerin binaya gelerek binayı yıkmaya çalıştıkları ve 112 çalışanlarına “ burayı terk edin, buranın yıkım kararı var, iş makineleri ile gelip burayı yıkacağız ” şeklinde tehdit ettikleri öğrenildi.

Binanın her an için yıkılacak korkusuyla Akçaabat’a acil sağlık hizmeti vermeye çalışan 112 çalışanları ise kendilerine karşı gösterilen bu davranışa anlam veremediklerini belirterek “Bize çalışma alanı olarak neresi gösterilirse orada hizmet veririz. Henüz bir yer gösterilmedi. Binayı boşaltıp sokakta mı hizmet vereceğiz. Bizi tehdit etmelerine gerek yok. Bu soruna biran önce çözüm bulunması gerekir” şeklinde sitemde bulundular.

Öte yandan yıkım için gelen görevlilerin istasyonun arka kısmında bulunan bazı bölümlerin kapılarını kırdıkları ve zemindeki döşemeleri de söktükleri öğrenildi.

112-acil.jpg
Sağlık Meslek Lisesi Bahçesinde Konuşlandırılan Akçaabat 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset