Saadet'ten Ziyaret

Saadet'ten Ziyaret

Saadet'ten Ziyaret

Saadet Partisi Akçaabat İlçe Yönetimi ,Başkan İsmail Şener ve ilçe yönetimi ile yeni eğitim-öğretim yılını tebrik etmek için ilçede bulunan sendika ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. İlk ziyaretlerine Memur-Sen temsilciliği ile başlayan ekip ardından diğer sendikaları da ziyaret ederek öğretmenlere çikolata ikram ettiler.

 

2016-2017 Eğitim - Öğretim yılının başlaması ile ilgili konuşan emekli öğretmen ,Saadet Partisi ilçe yöneticisi Zekeriya Bayram ‘’ Yeni eğitim yılımızın tüm öğrenci , veli ve eğitim çalışanları camiasına hayırlar getirmesini temenni ederim. Ancak , hükümet nazarında bu görüntü ile bunun temenniden öteye geçme şansı olduğunu da düşünmüyorum. Dershane savaşları ile başlayan , dört artı dört diye devam eden , çocukların okula başlama yaşının polemik konusu yapıldığı ve daha nice sayamayacağımız sorunlar üreten ve sonra bir kenara çekilen eğitim yönetmenleri ile bu iş nereye varır kestirmek çok zor. Dershaneler özel okula dönüşecekti. Ne oldu. Dönüşen kurumlar yeni planlamalar yaptı tam başlayacaklar dershaneler geri döndü. İsimleri özel öğretim kursu oldu .Fiyatlar iki kat arttı vatandaş mağdur oldu. Ve daha nice olaylar. Milli Eğitim Bakanlığı artık planlayıcı ve uygulayıcı olsun lütfen. ‘’Mikser ‘’ gibi karıştırıp bulaştırıp bir kenara çekilmesin. Derdimiz iktidar kavramından daha büyük. Bunu görsünler.’’ dedi.

Şehit Gökhan Uzun ziyareti

Kurum ziyaretlerinin ardından Saadet Partisi ekibi Şehitler ve Gaziler haftası münasebeti ile Şehit Gökhan Uzun’un kabrini ve babası Yenimahalle muhtarı Ali Uzun’u ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Saadet Partisi Akçaabat İlçe Başkanı İsmail Şener ‘’ Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Şehit yakınlarımıza da yüce Allah’tan sabırlar diliyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliği için dua ediyoruz.’’ Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler