Saadet'ten Esnaf Odası

Saadet'ten Esnaf Odası

Akçaabat Saadet Partisi ilçe teşkilatı Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Yaşar Sivrikaya'yı makamında ziyaret etti.

Akçaabat Saadet Partisi ilçe teşkilatı Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Yaşar Sivrikaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili Saadet Partisi ilçe  Başkanı İsmail Şener " Akçaabat'ta bir süre esnaflık yapmış biri olarak , çok ciddi sorunlarımız olduğunu biliyoruz. Belediye ve ilgili yetkililerin dikkatini bu konulara çekmek ve istişare için başkanımızı ziyaret ettik. Bu sorunların başında , büyük market zincirleri geliyor. Açılışları belli bir nüfus planlamasına göre yapılmıyor. Açılış-kapanış saatleri ile ilgili düzenlemelere bir çoğu uymuyor. Kapısının önünde 40 cm kullanmaya çalışan esnafa yaptırım uygulayan , ikaz  eden zabıta büyük marketleri neden kontrol etmiyor. Belediyemiz yapmadığı veya yapamadığı bütün işlerde suçu artık Büyükşehir belediyesine atmaktan vazgeçerse akıllıca bir başlangıç yapmış olur. Örneğin , Sarıtaş yolu ki takip ediyoruz. Muhtar ve mahalle sakinleri ile görüştük Büyükşehir belediyesinin sorumluluğunda olan kısmın yanında ilçe belediyesine ait kısımda var. Orada ne yaptın . Bekliyoruz. Neyse bu konu ile ilgili bir ay sonra asıl açıklamalarımızı yapacağız. Esnaf arkadaşlarımıza halkımızın sahip çıkması gerekiyor. Cenazemizde düğünümüzde yanımızda olan kardeşlerimizi ticari hayatlarında bizlerde yalnız bırakmamalıyız. " dedi. Oda başkanı Yaşar Sivrikaya'da ziyaretten çok memnun olduklarını dile getirerek parti teşkilatı ile çay içerek sohbet etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler