Saadet Partisi Saldırıyı Kınadı

Saadet Partisi Saldırıyı Kınadı

Saadet Partisi(SP) Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Soner Karaosman Yapmış Olduğu Açıklamayla Diyarbakır Saldırısını Kınadı.


İşte Soner Karaosman’ın Açıklaması

“Hain terör örgütü Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 13 Mehmetçiğimizi şehit edip 7 Mehmetçiğimizi de yaralamıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet şehit ve gazi yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bu hain saldırının BDP’nin yemin krizi sürecinde olması manidardır ve yöntem bilindik bir yöntemdir.  Terörist mi TBMM’nin vekili mi olduğuna karar veremeyen bu hainlere yumuşak yüz gösterilmemelidir.

Göstermelik terör zirveleriyle milleti oyalamaya çalışılmamalıdır.

Sürüp giden terörle mücadele düşüncesi terk edilip terörü tamamen bitirme düşüncesi benimsenmelidir.

Terörü besleyen ülkelerle olan müttefikliğe son verilmeli, bunun terörle aynı safta olmak anlamına geldiği artık anlaşılmalıdır.

Şifahi söz veya nutuklarla milletin gözünü boyamaktan vazgeçilip terörizmi tamamen yok eden devlet millete sunulmalıdır.

Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler şunu bilmelidirler ki; ne yaparlarsa yapsınlar ülkemizi bölemeyecek, kardeşliğimizi bozamayacaklar. Bu menfur saldırı da şehit düşen 13 Mehmetçiğimize Cenab-ı Allah tan rahmet, kederli ailelerine Sabr-ı Cemil niyaz ederiz.”

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler