Saadet Partisi Konferans Düzenledi

Saadet Partisi Konferans Düzenledi

SP Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın organize ettiği “Türkiye Nereye Gidiyor?” konulu konferans...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'nden milletvekili seçildikten sonra Doğru Yol Partisi (DYP)'ne geçen, Cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin aksine Meclis'e girerek tarihi bir konuşma yapan ve daha sonra Saadet Partisi'ne katılarak Genel Başkan Danışmanlığı görevini üstlenen 22. Dönem Denizli Milletvekili Ümmet Kandoğan, Akçaabat’ta bir konferans verdi.

SP Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın organize ettiği “Türkiye Nereye Gidiyor?” konulu konferansta konuşan Ümmet Kandoğan, “Gür sesimizden ürkenler, Davos’ta one minute derken, mayınlı araziler konusunda da geri adım atmak zorunda kaldı” dedi.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın SP’den korktuğunu ve bu yüzden kabinede değişikliğe bile gittiğini iler süren Genel başkan Danışmanı Ümmet Kandoğan, açılım projesi ile birlikte de insanların geleceklerinden endişe ettiğini dile getirdi.

 

Yanlış özelleştirme politikaları ile ülkenin zarar uğratıldığını vurgulayan ve ülkenin sosyal patlamanın eşiğinde olduğunu iddia eden Ümmet Kandoğan, konuşmasında ekonomik krize ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Kandoğan, “Başbakan her ne kadar ülkeyi güllük gülistanlık gösterip, kriz teğet geçti, dese de rakamlar, gerçekleri bir bir ortaya çıkarıyor. Başbakan’ın, çocuklarının ve yakın çevresinin keyfi yerinde ama şu anda işsizlikte dünyada üçüncüyüz. Nasıl teğet geçti?” dedi.

 

 “Bu iktidar döneminde yapılanlar mutlaka mercek altına alınmalıdır” diyen Kandoğan, “Yapılacak seçimlerde, nu partinin ölüsü yüzde 11 alır. Artık gönüller cemre düştü.” şeklinde konuştu.

Sunuculuğunu SP Gençlik Kolları Siyasi İşler Başkanı Mustafa Yemenici’nin, açılış konuşmalarını ise SP İlçe Başkanı Osman Hacısalihoğlu, SP İl Başkanı Ömer Topaloğlu ve eski Trabzon Milletvekili Şeref Malkoç’un yaptığı konferansı Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mahmut Çizmecioğlu, Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Ali Düzenli, Trabzon İl Müfettişi Halil Aydın ve Artvin İl Müfettişi Mustafa Yılmaz başta olmak üzere SP mensuplarının yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Serkan Altuntaş ve İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Kırali, Demokrat Parti (DP) Akçaabat İlçe Başkanı Salih Zeki Kolaylı, Kavaklı Belediye Başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Eğitim Bir-Sen Akçaabat İlçe Temsilcisi Kemal Kocaman ve Anadolu Gençlik Dergisi İlçe Temsilcisi İsmail Şener de dinledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset