Saadet Meydanlarda

Saadet Meydanlarda

Saadet Meydanlarda

Saadet Partisi (SP) Trabzon Milletvekili Adayı Mustafa Yılmaz, Türk milletinin Saadet Partisi’ni meclise taşıması halinde kendilerinin siyasi kavgaya son vereceklerini açıkladı. Milletvekili Adayı Yılmaz seçim çalışmalarını, dün beraberinde SP Akçaabat İlçe Başkanı İsmail Şener ve bir grup partili ile Akçaabat ilçesine bağlı Söğütlü ve Yıldızlı mahallelerinde sürdürdü. Vatandaşlardan Saadet Partisi’ne destek isteyen Yılmaz, “Meclisteki kavgayı biz bitiririz, oraya bir hakem lazım” dedi.

BU KAOSTA HEPSİNİN PAYI VAR

Yılmaz, mecliste 13 yıldır aynı partilerin, programların, iktidarın ve muhalefetin yer aldığını belirterek, “Bugüne geldiğimizde Türkiye’nin içine girdiği kaosta hepsinin payı var.” diye konuştu. 7 Haziran’da yapılan seçimden söz eden Yılmaz, “Bir seçim bu ülkeye 15 fabrika parasına mal oldu. Millet, ‘kavgayı bırakın, memleket sorunlarını çözün, sizin kavganızdan usandık’ dedi. Ama bunlar oraya gittiler ve yine kavga etmeye başladılar. Sonuç olarak yine seçim kararı aldılar” ifadelerini kullandı.

ŞİMDİ NEDEN OY İSTİYORLAR?

Seçmenin 7 Haziran’da 4 partiyi meclise taşıdığına, ancak bu partilerin istenilen uzlaşıyı sağlayamadığına dikkat çeken Yılmaz şöyle konuştu: “Aldıkları bu seçim kararı yeniden bir 15 fabrika parasına mal oluyor bu ülkeye. Millet bunlara dört yıllığına zaten oy verdi. Şimdi neden tekrardan oy istiyorlar? Gidip görevlerini yapsınlar. Bunlar millete hizmet etmek için değil, kendi şartlarını oluşturabilmek için seçime gidiyorlar.”

MİLLET KAVGA ORTAMINDAN SIKILDI

Ülkede birçok sorunun olduğuna ve bu sorunların çözülmesi gerektiğine vurgu yapan Yılmaz açıklamasını şöyle sürdürdü: “Terör var, sınırımızda savaş var, hayat pahalılığı var, ahlaki sorunlar var, eğitim sıkıntıya girmiş, adalet diye bir şey kalmamış. Bu sorunların çözülmesi lazım. Çözülmesi için de meclisteki kavgayı bitirmemiz lazım. Kavga bittikten sonra da meclis yeniden harekete geçer. Vatandaşın aklı selim oy verecek ve Saadet Partisi inşallah meclise girecek. Vatandaş bize oldukça sıcak bakıyor. Millet de bu kavga ortamından sıkıldı.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset