Saadet Gençliğinden Protesto

Saadet Gençliğinden Protesto

Saadet partisi Akçaabat gençlik Kolları, ‎"Müslümanların Masumiyeti" filmiyle İslam'a ve İslam Peygamber'i Hz. Muhammed (S.A.V) 'e hakaret eden filme tepki gösterdi.

 

Saadet partisi Akçaabat gençlik Kolları, Akçaabat’ta düzenlediği açıklama ile "Müslümanların Masumiyeti" filmiyle İslam'a ve İslam Peygamber'i Hz. Muhammed (S.A.V) 'e hakaret eden filme tepki gösterdi.

Akçaabat Ak cami önünde öğlen namazı sonrası gerçekleşen protestoda grup adına açıklama yapan  parti gençlik kolları başkanı Soner Karaosman, " Bu çirkin filme tepkiler çığ gibi büyürken maalesef bizim hükümetimiz olayı Amerikan gözlüğü ile değerlendirmiştir. Başbakan’ın film ile ilgili yaptığı yüzeysel açıklama ise tamamen renksizdir. Başbakan, ABD Büyükelçisinin öldürülmesini kınarken İslam’a ve Peygamberimiz’e hakaret içeren filmi ve bu çirkin filmin yapımcılarını tek kelime ile de olsa kınamaktan adeta imtina etmiştir” dedi. 

saadet-partisi1.jpg

Karaosman açıklamasında “İslam’ın baharı ancak Muhammedi bir duruş sergileyenlerin eliyle gelecektir. İslam Birliği muhakkak ve muhakkak kurulacak, bu köle düzeni zail olacak ve Muhammedi koku tüm dünyayı saracaktır” şeklinde konuştu. 

Protestoya Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Şener ve bir grup partili katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler