Saadet Esnafı Dinliyor

Saadet Esnafı Dinliyor

Gün boyu esnaf ziyaretleri ile yorgun düşen Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, bu yorgunluğunu Akçaabat'a gelerek Cemil Usta Köfte Salonunda köfte yiyerek atmaya çalıştı.

Saadet Partisi (SP) Trabzon teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç’un katılımıyla ‘Saadet Esnafı Dinliyor’ programı kapsamında Kunduracılar Caddesi esnafını ziyaret ederek sorunları dinlediler.

 

İl Başkanı Ömer Topaloğlu SP Genel Merkezi tarafından uygulamaya koyduğu, ‘Saadet esnafı dinliyor’ programı çerçevesinde il teşkilatı ve merkez ilçe teşkilatı olarak Kunduracılar esnafını ziyaret ettiklerini söyledi.

 

 Topaloğlu, esnafı dinlemenin yanı sıra yüz yüze anket çalışması yapacaklarını da ifade ederek, çalışmayı, tüm köyleri gezerek ‘Saadet köylüyü dinliyor’ programıyla devam ettireceklerini dile getirdi. Topaloğlu, “Tüm köylerimizi gezip çiftçi kardeşlerimizi ziyaret ederek çalışmalarımızı derleyip toparladıktan sonra Genel Başkanımız kamuoyu vasıtasıyla bütün çalışmaların neticesini paylaşacaktır.

 

 Gerçekten özellikle Trabzon esnafımızın durumu son derece kötü, kirasını ödeyemeyen, işçisinin maşa ve sigortasını ödeyemeyen, kredisini ödeyemeyen iflasla karşı karşıya kalmış bir çok esnafımızla karşı karşıya kaldık, bundan da son derece üzüntülüyüz” dedi.

 

Gün boyu esnaf ziyaretleri ile yorgun düşen Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, bu yorgunluğunu Akçaabat'a gelerek Cemil Usta Köfte Salonunda köfte yiyerek atmaya çalıştı.
 

 

 Esnafın Durumu İç Açıcı Değil

 

 Kunduracılar Caddesi’nde esnaf ziyareti sonrası bir açıklama yapan SP Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, Moloz mevkiinden başlayarak esnafı dinlemeye devam ettiklerini söyledi.

 

 Malkoç, toplumun belkemiği, toplumun akciğerleri konumunda olan esnafın durumunun iç açıcı olmadığını gördüklerini söyledi. Malkoç, “Esnafın değişik sorunları var,iflas edenlerin oranı, vergisini ödeyemeyenlerin oranı, işyerinde çalıştırdığı işçileri çıkaranların oranı epey artmış durumda” dedi. Esnafın yalnız ve destekten yoksun bırakıldığını söyleyen Malkoç, “Esnafın elinden tutulmamış” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset