Saadet Adayı Kurt  Eğitimcilerle

Saadet Adayı Kurt Eğitimcilerle

Saadet Partisi (SP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mehmet Kurt, Akçaabat Memur-Sen’i ziyaret etti.

 

Başkan adayı Mehmet Kurt yaptığı çalışmaları ve Belediye Başkanı seçildiği takdirde Akçaabat’a kazandıracağı projelerini anlatarak anlattı Kurt “Beyaz masa uygulamasını daha modern hale getirerek halkın tüm teklif ve önerilerini şikâyetlerini anında değerlendirip en uygun hizmeti sunacağız. Akçaabat’ın nüfusu 113 bin, seçmen sayısı 82 bin olması genç nüfusun ilçemizden kaçtığının gösteriyor. Bir milletin en büyük sermayesi gençlerdir.  Bu gençlerin Türkiye’nin her tarafına zorunlu göç ediş nedeni işsizliktir. Bunu çözeceğiz. Bölgesel ve ulusal sermayeyi ilçemize kazandıracağız” dedi.

 Özellikle tarım arazilerinin imara kapatacaklarını yeniden imar planı için büyükşehirle ortaklaşa hareket edeceklerini ifade eden Kurt “Tarımsal alanlar aynı özellikte kalması gerekir. Hastaneye yakın bir alanda büyük bir sosyal tesis inşa ederek tüm hasta yakınlarının hizmetine sunacağız.  İlçemizin en büyük sorunu park sorununudur. Akıllı otopark sistemini kurarak ücretsiz olarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
 

Akçaabat Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Başkanı Kemal Kocaman ise siyasetin başlı başına bir sorumluluk ve fedakarlık gerektiren bir alan olduğunu belirterek “Mehmet Kurt kardeşimize bu zorlu yolda başarılar diliyorum dedi. Şu ana kadar adaylığını açıklayanlar arasında tek eğitimci olması biz eğitimcileri heyecanlardı. Bu alandaki eksikliği giderdi. Biz zaten sendika olarak eğitim çalışanlarının siyaset yasağının kaldırılması için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset