Rotasyon Başlıyor

Rotasyon Başlıyor

Akçaabat’ta görev yapmakta olan 12 eğitim yöneticisinin görev yaptıkları yerler değişecek.

Akçaabat’ta görev yapmakta olan 12 eğitim yöneticisinin görev yaptıkları yerler değişecek. Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü 30 Haziran 2013 tarihi itibariyle bulundukları eğitim kurumlarında görev yaptıkları yönetim kademesinde 6 yıllık çalışma süresini dolduran yöneticilerin görev yeri değişikliğini yapmak için gerekli olan prosedürü başlattı.

Başvuruları 24 Aralık tarihine kadar kabul edilecek olan eğitim yöneticilerinin komisyon tarafından değerlendirilmesi işlemi ise 26-30 Aralık tarihlerinde yapılacak. Atamaların duyurulması ise imzaya yetkili amirin onayından sonra yapılacak.

Zorunlu yer değişikliği işlemine ilçemizden 1 müdür, 1 müdür başyardımcısı ve 10 müdür yardımcısı tabi tutulacak.

Yer değiştirecek yöneticiler

7 yıl 10 aydan beri Cumhuriyet Ortaokulu’nda müdürlük yapan Ahmet Kadı Kadıoğlu ve 6 yıl 11 aydır Akçaabat ÇPL, Teknik Lise ve Anadolu Teknik Lisesi’nde Müdür Başyardımcısı olarak görev yapan Cafer Tosun’la birlikte yerleri değiştirilecek olan müdür yardımcıları ve hizmet süreleri şöyle:

Ali Kazaz (Abdullah Fazıl Ağanoğlu: 8 yıl 11 ay), Ahmet Kurtkaya (Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi: 8 yıl 11 ay), Nejmi Topçu (Cumhuriyet Ortaokulu: 6 yıl 10 ay), Ali Şakir Bulut (Hakkı Altıntaş Ortaokulu: 9 yıl 6 ay), Yahya Ergün (Kavaklı İlkokulu: 8 yıl 11 ay), Muhammet Demirci (Mersin Şehit Engin Saraç İlkokulu: 6 yıl 11 ay), Murat Bayram (Mesleki Eğitim Merkezi: 7 yıl 9 ay), Rasim Şahin (Söğütlü İlkokulu: 6 yıl 11 ay), Hüseyin Gediağaç (Yaylacık İlkokulu: 6 yıl 9 ay), Yusuf Ziya Yazıcı (Yaylacık Ortaokulu: 8 yıl 11 ay).

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler