Rota, Pazarspor

Rota, Pazarspor

Akçaabat Sebatspor yarın deplasmanda oynayacağı pazarspor maçında da 3 puan hedefliyor.

Lider Çankırı Belediyespor’u evinde oynadığı maçta 1-0 mağlup ederek ligde kalma yolunda büyük avantaj elde eden Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör Fethi Türkoğlu hafta sonunda oynanan karşılaşmayla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Türkoğlu şunları söyledi: “Ligde sıkıntılı günlerden geçtiğimiz bir gerçek. Yeni göreve başladığım bir kulübü ayağa kaldırmak için elimizden geleni yapacağız. Hafta içinde göreve başladığım bu önemli kulüpte Akçaabat Sebatspor’a yakışan futbolu oynattırmak için birlikte mücadele edeceğiz. Bunun için camianın da desteğine ihtiyacım var. Bu anlamda göreve başladığım ilk maçta takımımızın lider Çankırı Belediye karşısında aldığı galibiyeti çok önemsiyorum” dedi.

Güçlüğün Üstesinden Geleceğiz
Akçaabat Sebatspor’un konum olarak bugünkü yerini hak etmediğini söyleyen Türkoğlu, camia olarak kenetlenmeye ihtiyaçları olduğunu belirtti. Akçaabat Sebatspor’un potansiyel olarak her türlü güçlüğün üstesinden geleceğini de ifade eden Türkoğlu: “Göreve başladığımda Sebat kulübü yönetim kurulunun bir yol haritası çizdiğini ve lig bitene dek bunu sürdüreceğine tanık oldum. Hep birlikte bu kulübü ayağa kaldırmak için şehir ile birlikte hareket edeceğiz. Her şeyden önce moralimizi üst seviyede tutmamız gerekiyor. Sıkıntıları hep birlikte göğüs gerip karşılamalıyız. Antrenör olarak bizim tek başımıza yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Başarıya hep birlikte hareket ederek ulaşmalıyız” diye konuştu.

Şimdi Sıra Pazarspor’da
Ligde yarın oynanacak olan Pazarspor maçına da değinen deneyimli teknik adam zorlu karşılaşma ile ilgili olarak şunları söyledi: “Öncelikle konum olarak bizim takım olarak kazanmamız gereken bir karşılaşma. Ligin seyrine bakıldığında her takımın her takımı yenebileceğini bundan önceki karşılaşmalarda gördük. Ligde hafta sonunda aldığımız Çankırı Belediyespor maçı galibiyetinin sürekli kılabilmek için Pazar deplasmanından mutlak surette puanla dönmememiz gerekiyor. Ligde son 5 karşılaşmayı oynayacağız. Her puanın altın değerinde önemi var. Oynayacağımız maçlarda çok dikkatli olup kalan haftaları en iyi şekilde değerlendirerek bu zorlu ligde kalmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor