Rizespor'dan Sebat'a

Rizespor'dan Sebat'a

Akçaabat Sebatspor, Çaykur Rizespor'dan Eyüp Kadri Ataoğlu'nu transfer etti.

TFF 2. Lig Beyaz grup’ta mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor, Çaykur Rizespor’dan Eyüp Kadri Ataoğlu’nu transfer eti.

 

Ataoğlu’nun Akçaabat Sebatspor Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine, Başkan Yardımcıları Adnan Cevher ve Turgut Aydemir katıldı.

 

 

İmza töreni sonrası sitemiz muhabirine açıklama yapan Başkan Yardımcısı Adnan Cevher, Akçaabat Sebatspor’a katkı sağlayacağına inandıkları sporcuları aldıklarını ifade ederek “Transfer ettiğimiz Eyüp Kadri’nin kalitesi belli. Trabzonspor’da forma giyimiş ve camiamızı tanıyan birisi. Başarılı olacağına inanıyruz” dedi.

 

eyup_kadri_ataoglu1_.jpg

 

 eyup_kadri_ataoglu1_1.jpg

Kırmızı-Beyazlı ekibe katılan Eyüp Kadri Ataoğlu, Trabzonspor altyapısından yetiştiğini ve gelecek için bir çıkış yakalamak istediğini ifade etti. Ataoğlu, “Trabzonspor alt yapısının eğimini alan bir sporcu olarak kendimden beklenen başarıyı geçmişte gösteremedim. Akçaabat Sebatspor’da çok güzel işler yapacağıma inanıyorum” dedi.

 

Not:Daima Akçaabatlı'nın yanında olan www.akcaabathaber.com sitesi, Akcaabat Sebatspor'un menfaatlerini kendi menfaatinden daha önde tutmaktadır.

Kısır çekişmeler ve menfaat peşinde olmadı, bundan sonra da olmayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor