Rıza Özer Gelecekten Umutlu

Rıza Özer Gelecekten Umutlu

Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, gelecek sezon kendisinden söz ettiren bir takım oluşturmayı istediklerini söyledi.

TFF 2. Lig takımlarından Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, gelecek sezon kendisinden söz ettiren bir takım oluşturmayı istediklerini söyledi.


Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak kendilerine yeni sezonda yeni hedefler koyduklarını belirterek, bu kapsamda deneme amaçlı alınan oyuncular ile tesislerde bir kamp düzenleyeceklerini kaydetti.

Sürmenespor'da forma giyen Abdullah'ı da takıma dahil ettiklerini bildiren Özer, şöyle devam etti:

''Yönetim kurulu olarak gelecek sezon kendisinden söz ettiren bir ekip oluşturmak istiyoruz. Takıma katmayı planladığımız sporcular ile görüşmelerimiz devam ediyor. Ayrıca kulübümüze birçok sporcu forma giymek için müracaat ediyor. Bu yıl aldığımız bir karar gereği deneme amacıyla kampa hiçbir sporcu götürmeyeceğiz. Bunun yerine 27 Haziran'da tesislerimizde bu oyuncuların yer alacağı 5 günlük bir kamp düzenleyeceğiz. Bu kampta göz dolduran ve teknik ekip tarafından kabul edilen sporcular ile anlaşma yapacağız.''

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor