Resmi ilan ziyareti

Resmi ilan ziyareti

Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nda yapılan değişiklikle büyükşehir belediyelerinin sınırlarının il mülki sınırı olarak yeniden düzenlemesi, Basın İlan Kurumu’nun Trabzon’daki hizmet alanını da genişletti. Daha önce sadece merkez ilçe genelinde resmi ilanlar

 

 

Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nda yapılan değişiklikle büyükşehir belediyelerinin sınırlarının il mülki sınırı olarak yeniden düzenlemesi, Basın İlan Kurumu’nun Trabzon’daki hizmet alanını da genişletti. Daha önce sadece merkez ilçe genelinde resmi ilanların yayımlanmasına aracılık yapan Basın İlan Kurumu Trabzon Şubesi’nin yeni hizmet alanı Trabzon geneli oldu.

Yapılan değişiklikle Akçaabat’taki kamu kurum ve kuruluşlarının resmi ilanlarına da aracılık yapacak olan Basın İlan Kurumu’nun yeni statüsü, Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu tarafından ilçemizdeki bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerine anlatıldı.

Akçaabat Yeni haber Gazetesinin sahibi İsmail Topal’ın da eşlik ettiği Bahşişoğlu, Akçaabat’taki ilk ziyaretini Kaymakam Abdul rauf Ulusoy’a gerçekleştirdi. Ulusoy’a bundan önceki ilanların dağıtım işinden ötürü teşekkür eden Bahşişoğlu, kendisi gibi Tarsuslu olan Ulusoy’la biraz da hem şehri sohbeti yaptı.

 

Daha sonra Akçaabat Mal Müdürlüğü’ne geçen ve burada Müdür Atıf Yüksek ile Milli Emlak Şefi Tuncer Boz’la görüşen Bahşişoğlu’nun son durağı Akçaabat Belediyesi oldu. Bahşişoğlu Belediye’deki bilgilendirmeyi Gelir müdürü Kaya Yemiş ile ihale birimi sorumlularından Semih Piyale’ye yaptı. Akçaabat’taki resmi ilanlar, Basın İlan Kurumu’nun aracılığıyla yine eskiden olduğu gibi Akçaabat Yeni haber Gazetesinde yayımlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler