Resmen Süper Lig’deyiz

Resmen Süper Lig’deyiz

Resmen Süper Lig’deyiz

Tütünspor Hentbol Takımı resmen Hentbol Süper Ligi’ne dahil oldu. Daha önce sözlü olarak kulübe bildirilen katılım, Türkiye Hentbol Federasyonu Temsilcisi Murat Barçın’ın da katıldığı Akçaabat’taki bir toplantı ile tescillendi.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen toplantıda kulüp yöneticilerini yanı sıra Türkiye Hentbol Federasyonu Temsilcisi Murat Barçın, Hentbol İl Temsilcisi İskender Ayvaz, Trabzonspor Hentbol Takımı’ndan Ahmet Kaynak, Kastamonu Belediyespor Antrenörü Osman Kalyoncu ve Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur da hazır bulundu.

Toplantı öncesi bir açıklama yapan Tütünspor Kulübü Başkan Yardımcısı Engin Erbaşaran, gerçekleştirecekleri toplantı ile Süper lig hazırlıklarının masaya yatırılacağını söyledi.

Erbaşaran ligde karşılaşacakları takımları ise şöyle sıraladı:

Amasya Taşova Spor Kulübü, Büyükşehir Belediyesi Ankara Spor Kulübü, Ankara Gençlerbirliği, Ankara Maliye Milli Piyango Spor Kulübü, Ankara Zağnos Erkek Hentbol Spor Kulübü, Antalyaspor, Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü, İstanbul Anafen Koleji Spor Kulübü, İstanbul Beşiktaş Mogaz, İzmir Göztepe, Kayseri Rainbow Kayseri Spor Kulübü, Trabzonspor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor