Reis Filminde Buluştular

Reis Filminde Buluştular

Reis Filminde Buluştular

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatından kesitler sunan Reis filmini izledi.

AK Parti Akçaabat  İlçe Başkanlığı, yaklaşan referandum öncesi teşkilata sinema keyfi yaşattı. Film olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının çocukluk ve gençlik yıllarını, dönemin şartları içinde anlatan Reis'i seçen AK Partililer, sinemada salonu kapattı.Toplu halde filmi izleyen partililer, referandum çalışmaları arasında stres atma fırsatı da buldu. Sinema buluşmasına;  Akçaabat AK Parti eski ilçe başkanları Osman Çavuş ve Ahmet Ziya Öztürk'ün yanı sıra, Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları da katıldı.

 

'Çok çok önemli bir lider'

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, gösterim sonrasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok önemli bir seçimin arefesinde olduğuna dikkat çekerek, teşkilat olarak hummalı bir şekilde 'Evet' kampanyası yürüttüklerini vurguladı. Ana Kademe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle teşkilatları olarak son 2 yıl içinde üçüncü seçime gittiklerini belirten Akgün, 'Teşkilatımız sorumluluk bilinciyle gece gündüz çalışıyor. Yoğun gündem içerisinde vefakar ve cefakar dava arkadaşlarımıza bir nefes aldırmak, stres atmalarını ağlamak istedik. Solon kiralayarak Reis filmini izlemelerini sağladık. Etkinlik, büyük ilgi gördü ve memnuniyet uyandırdı. Sayın Cumhurbaşkanımız, bizim için çok çok önemli bir lider. Onun hayatından kesitlerin beyaz perdeye yansıtılmasını da önemli buluyoruz. Filmi herkesin izlemesini isteriz' dedi.

ak-parti-akcaabat-resi-filminde-bulustu.jpg

Filmim davetini geri çevirmeyen eski ilçe başkanlarına da teşekkür eden Akgün "Filmi partimize büyük emeği geçen eski ilçe başkanlarımız Osman Çavuş ve Ahmet Ziya Öztürk'ü de davet ettik. Davetimize icabnet edip bizleri yalnız bırakmadıkları için onlara teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler