Pulathane Satıldı

Pulathane Satıldı

Pulathane Satıldı

Akçaabat Belediyesi’nin ilçe merkezinde yaptırdığı en büyük iş merkezi olan Pulathane İş Merkezi’nde başlattığı satış işlemlerinde son aşamaya gelindi.

Daha önce iş merkezinin zemin, birinci ve ikinci katlarını satan, üçüncü katında ise bazı işyerlerinin satışını yapan Akçaabat Belediyesi, işyerindeki tüm işyerlerini satma kararı almasının ardından ilk satış işlemini de 15 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirdi.

Akçaabat Belediyesi’nin satışa çıkardığı katlardan 5. kat 421 bin lira ile Sebat Sürücü Kursu’nun sahibi Aydın Özkurt tarafından alınırken, 7. kat ise 331 bin lira ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar tarafından satın alındı.

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan’ın başkanlığında Belediye Encümenleri Sami Üçüncü, Tayfun Balcı ve Ahmet Öztürk ile Gelir Müdürü Kaya Yemiş, Yazı İşleri Müdürü Osman Karabak ve İhale Memuru İshak Çiftçi’den oluşan ihale komisyonu, alıcısı çıkmayan büroların ihalesini  pazarlık usulü ile yapma kararı aldı.

Akçaabat Belediyesi Pulathane İş merkezi’nin 6. katından 370 bin lira, satışa çıkardığı 3. kattaki 2 bürodan ise 80’er bin lira talep ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler