Puan Umuduyda Gittiler

Puan Umuduyda Gittiler

Akçaabat Sebatspor yeni transferi Cihan'ı da alarak Kars deplasmnına gitti.

TFF 2. Lig 4 Grupta mücadele eden Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör İsmail Batur, Karspor karşılaşmasında galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

 

Batur AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karsspor ile deplasmanda çok önemli bir karşılaşma yapacaklarını, karşılaşmadan galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını belirtti. Batur “Kartsa zor bir deplasmana gidiyoruz. İki takım içinde son derece önemli bir karşılaşma. Biz takım olarak karşılaşmadan 3 puanla ayrılacak güce sahibiz. Futbolcularımın çalışmalarda gösterdikleri azmin karşılığında sahadan 3 puanla ayrılacağız” dedi.

 

Genç bir takıma sahip olduklarını da belirten Batur, “takımımız yaş itibari ile tecrübesiz bize ekip. Birkaç tecrübeli sporcu alarak hem takıma ağabeylik yapacak hem de tecrübelerinden faydalanacak sporcu takıma takviye yapmayı planlıyoruz” dedi.

 

Bugün Kars’a hareket eden Kırmız-Beyazlı ekipte sakat olan Mutlu ve Hakan Akbulut kadroda yer almazken Adana Demirspor’dan transfer edilen Cihan ise 18 kişilik kadroya dahil edildi.

 

Öte yandan Kuküp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rıza Özer , Muhammet Reis’i transfer etmek için büyük ölçüde anlaşma sağlandığını en geç pazartesi günü Muhammet Reis’i ile sözleşme imzalamayı düşündüklerini  söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor