Projelerini Anlatıyor

Projelerini Anlatıyor

Yerel seçim çalışmalarına son sürat devam eden partilerden Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)'nde adaylar, projelerini seçmenlerine anlatıyor.

 

BTP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Musa Aydın, seçim bölgesinde uzun süreden beri sürdürdüğü çalışmalarına projelerini anlatarak devam ediyor…

 

BTP Dörtyol Belde Teşkilatı'nda gençlere yönelik düzenlenen programda seçim çalışmaları ve projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Musa Aydın, başkanlığı döneminde beldeye örnek hizmetlerin yapılacağının sözünü verdi.

Beldenin bugüne kadar hakkı olduğu halde gerekli hizmeti alamadığına işaret eden BTP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Musa Aydın, beldede yaşayan tüm vatandaşların her türlü sorunlarında yanlarında olacaklarını belirtti..

Aydın'ın aktardığı projelerden bazıları şöyle:

Beldeye kurulacak olan iş imkânlarıyla birinci etapta en az 100 gencin istihdam edilmesini temin etmek. Üniversitede okuyan öğrencilere maddî imkân noktasında destek olmak. Beldede ev yaptırma imkânı olmayan vatandaşlara her alanda destek olmak. Fakir ve yoksul her aileye her ay sürekli olarak gıda temininde bulunmak, beldeye acil olmak kaydıyla düğün salonu yapılmasını sağlamak.

Lise ve ilköğretim okullarının tamamlanmasına öncülük yapmak.

Sağlık alanında imkân sahibi olmayan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek ve bu noktada belediyeye yeni ambulans temin etmek.

Su, kanalizasyon, çöp ve halen daha ciddi ölçüde sorun teşkil etmeye devam eden yol konusundaki eksiklerin en kısa sürede tamamlanması sağlamak.

Şu ana kadar temin edilemeyen itfaiye aracını temin etmek.

Mahalle muhtarlarına özelde her mahallede bilgisayar donanımlı büro, genelde ise belediye bünyesinde ortak çalışma alanı için birim oluşturulmasını temin etmek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler