Popstar Alaturkada yarışıyor

Popstar Alaturkada yarışıyor

Star Televizyonu tarafından düzenlenen Pop Star Alaturka isimli yarışmada Akçaabatlı Zeynep yarışıyor.

Star Televizyonu tarafından düzenlenen Pop Star Alaturka isimli yarışmada kendi sesini olduğu kadar ilçemizin sesini de duyurma imkânı bulan Zeynep Birinci, yarışmada başa güreşiyor. Zehra-Ethem Birinci çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan ve 1986 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Zeynep Birinci, bugüne kadar aldığı derecelerle yarışmanın finaline kadar birincilik iddiasının olduğunu ortaya koydu.
Fatih Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü’nden bu yıl mezun olan ve yarışmanın favo-rilerinden biri olan Zeynep Birinci yarışma-da bugüne kadar bir birincilik, iki üçüncülük ve bir de dördüncülük kazandı.
Zeynep Birinci, pazar günleri saat 20.00’-de Star Televizyonu’ndan canlı olarak ya-yımlanan yarışmanın tüm etaplarında ise bayan yarışmacıların birincisi oldu.
Türk müziğinin önde gelen isimlerinden Orhan Gencebay, Bülent Ersoy ve Ebru Gündeş ile Armağan Çağlayan’ın jüri üyeliği yaptığı yarışmada ilçemizin ve ilimizin yanı sıra tüm karadeniz’i de temsil eden Zeynep Birinci’ye destek vermek isteyen Akçaabatlılar’ın oylarını Birinci’nin aday numarası olan 112’yi yazarak 3004’e SMS göndermeleri yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Kültür Sanat