Polislere Takdirname

Polislere Takdirname

Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Emniyet Müdürlüğünde görevli 10 polis memuruna yaptıkları başarı çalışmalardan dolayı takdirname verdi.

Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan tarafından polislere  takdirname verdi.

Akçaabat Emniyet Müdürlüğünde görevli aralarında İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Tosun olmak üzere 10 polis memuru Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan tarafından ilçedeki asayiş olaylarını aydınlatmada gösterdikleri üstün başarılardan dolayı takdirname vererek ödüllendirdi.
Akçaabat Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen törende konuşan Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, vatandaşın huzur bir ortamda yaşamalarını sürdürebilmeleri için geceli gündüzlü çalışan polislerimize her türlü desteği verdiklerini belirterek “Emniyetimiz bizim için devletin son derece önemli kurumlarından birisidir.İlçemizde de görev yapan polislerimiz çalışmalarını herkesimden takdirler toplamıştır.Özellikle son zamanda olan asayiş olaylarını kısa sürede çözmekte emeği geçen herkese teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum “dedi.
Kaymakam daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Tosun olmak üzere 10 polis memuruna takdirname vererek ödüllendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler