Polis Zanlıyı Arıyor

Polis Zanlıyı Arıyor

İlçemizde önceki gün Öldürülen Ali Aygünün katil Zanlısını olay yerinde düşürdüğü ayakkabı ele verecek.

ZANININ AYAKKABISI BULUNDU..

Pazartesi günü öldürülen Ali Aygün'ün katil zanlısına ulaşmak an meselesi.Zanlının olay yerinden kaçarken düşürdüğü ayakkabısı emniyet güçlerince incelemeye alındı. İnceleme sonrası zanlıya biraz daha yaklaşılmış olacak.

 

Akçaabat’ta işlenen cinayette soruşturma derinleştirildi
Geniş çaplı soruşturma
Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde önceki gece işlenen cinayette, yazıhane ve market sahibi olan Ali Aygün (45) öldürülmüştü. Akçaabat ve Trabzon Emniyeti konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatarak görgü tanıklarının ve şüphelilerin ifadesine başvurdu. Görgü tanığı olduğu iddia edilerek ismi açıklanmayan bir şahıs Trabzon otogarında gözaltına alındı. Ordu’da da göz altına alınıp, ifadesine başvurulan bir kişi ise serbest bırakıldı.


İşlenen cinayetin ardından ortaya farklı iddialar atıldı. Aygün’ün alacak-verecek meselesi yüzünden öldürüldüğü yönündeki iddialar ağırlık kazandı. Emniyet yetkilileri önceki gece yaptıkları aramalarda Trabzon otogarında bulunan ve görgü tanığı olduğu iddia edilerek ismi açıklanmayan bir şahsı gözaltına alarak ifadesine başvurdu.

Öte yandan başka bir şahıs dün gece geç saatlerde Ordu’da göz altına alınıp, ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı. Konuyla ilgili geniş çaplı operasyon başlatan Trabzon ve Akçaabat Emniyeti çemberi daralttı ve silahı çeken kişinin yakalanmasının da an meselesi olduğu bilgisi verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler