Polis Teşkilatı 165 Yaşında

Polis Teşkilatı 165 Yaşında

Türk Polis Teşkilatı’nın 165. Kuruluş yıldönümü Akçaabat’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 165. Kuruluş yıldönümü Akçaabat’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 

Atatürk Parkı’nda düzenlenen törene, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Garnizon Komutanı Bnb. Okan Uslu, İlçe Emniyet Müdürü İsa Yılmaz, daire amirleri, emniyet mensupları, siyasi parti temsilcileri,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Akçaabat Emniyet Müdürü İsa Yılmaz’ın Atatürk anıtına çelenk sunması ve ardından saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kutlama töreninde, günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Komiser İlker Durmuş yaptı.

 

İlker Durmuş konuşmasında, “Türk Polisi, kutsal görevini, çağın teknolojisini kullanarak, sürekli kendini yenileyip geliştirerek, hukuk kuralları içinde, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, insan haklarına saygılı, laik ve sosyal hukuk devleti bilinci ile mesai kavramı gözetmeksizin, en iyi ve en verimli şeklinde yerine getirmeye devam etmektedir” dedi.  Halkın desteğini almayan bir çalışmanın başarılı olma şansının zayıf olduğunu ifade eden Durmuş “Suçların giderek arttığı, çeşitlendiği, suç işleme vasıta ve tekniklerinin geliştiği ve uluslar arası organize hale geldiği günümüzde, polisin, suçların önlenmesinde, halkın desteği, olmadan başarılı olabileceğini düşünmek, mümkün değildir” diye konuştu.

 

Kutlama Emniyet Müdürü İsa Yılmaz’ın makamında tebrikleri kabulü ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler