Polis Haftası Kutlanıyor

Polis Haftası Kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası Akçaabat'ta çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası Akçaabat’ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kutlamalar kapsamda Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü İsa Yılmaz ve beraberinde emniyet mensupları, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Ziyarette bir açıklama yapan Akçaabat kaymakamı Erol Özkan, Polisliğin zor mesleklerden birisi olduğunu ancak görevini başarı mile yerine getirdiğinde çalışanlarına haz ve mutluluk veren bir meslek olduğunu ifade etti. Kaymakam Özkan “Günümüzün zor mesleklerinden biriside polisliktir. Çalışma şartları eskiye nazaran biraz daha iyi olsa da yapılan işi nedeniyle zorlukla mücadele etmek zorundasınız. Bazen zamanınızdan ve ailenizden fedakarlık yapmak zorundasınız. Ancak yapılan çalışmalar sonucu en çok da haz duyduğunuz bir meslek dalıdır. Bir olayı aydınlatmak veya bir suçluyu bulup adalete teslim ettiğinizde birçok meslekte olmayan meslek hazzını alabilme imkânına sahipsiniz. Bu hazda yaptığınız çalışmadaki zorlukları unutturmaktadır” dedi.

 

 

Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Akçaabat Akcami’de de öğlen namazı öncesi şehit emniyet mensupları ruhuna mevlid-i şerif ve Kur-an’ı kerim okundu. Mevlid ikramını cami girişinde polisler yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler