Polis Haftası Kutlanıyor

Polis Haftası Kutlanıyor

Polis Haftası Kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü Akçaabat'ta  düzenlenen törenle kutlandı.

Akçaabat Atatürk Parkı'nda düzenlenen törende Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Polis Memuru Şenol Yılmaz, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Şenol Yılmaz, “Türk Polis Teşkilatı bir buçuk asrı aşan engin deneyimleri yetişmiş insan gücü modern donanım ve ekipmanlarıyla halka hizmet vermeyi görev bilmiştir. Görevimizi hukukun üstünlüğüne, adalet duygusuna, devletin demir yumruğunun yanında şefkatli kucağının da olduğu gerçeğine, insan hak ve hürriyetinin kutsallığına gölge düşürmeden yapmaktayız. Zira emniyet teşkilatı bireyin özgürlük ve güvenliğinin devlet eliyle garantisini sağlayan bir ödevi yapmakla mükelleftir. Bizler suçlunun yakalanması ve suçun önlenmesinin yanında suçsuz insanların da huzurlu ve güvenli olabilmesinin teminatıyız. 172 yıldır süren hizmet aşkımız bundan sonra da devam edecek halkıyla bütünleşmiş, her ne koşul ve gerekçeyle olursa olsun milletimizin huzur ve güvenliğini tehdit eden hiç biz harekete asla göz yummayacaktır. Her türlü desteğini esirgemeyen halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Vatanın bekası için şehit olan meslektaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, gazi olan mesai arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Teşkilatımızın 172 kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz törene göstermiş olduğunuz ilgi ve destekten ötürü şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunarım.“ dedi. 

Törene; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu ile daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Tören, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu'nun Emniyetteki tebriklerin kabulü ile sona erdi.

akcaabat-emniyet-polis-haftasi.jpg

akcaabat-emniyet-mudurlugu-polis-haftasi.jpg

polis-haftasi-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler