Polipen Bayileri Toplandı

Polipen Bayileri Toplandı

Polipen Karadeniz bölge toplantısı Akçaabat’ta yapıldı

Türkiye geneline üretim yapan ve Pvc alanında söz sahibi konumunda bulunan Polipen bölge bayileri Akçaabat Yaprak Kafe’deki yemekli toplantıda bir araya geldi.

Karadeniz Bölgesi Ana bayi konumunda olan Özürkler Orman Ürünleri sahibi Musa Öztürk tarafından organize edilen toplantıya Trabzon’un yanı sıra Tokat, Amasya, Rize, Giresun, Ordu, Artvin, Ardahan, Samsun, Bayburt ve Gümüşhane illerindeki bayiler katıldı.

Polipen PVC firması sahipleri Adnan ve Mustafa Deniz kardeşlerinde iştirak ettiği toplantıda bayi sorunları dinlenirken, gelecekte yapılması gereken yatırımlar tartışıldı.

 

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Polipen Karadeniz bölge distribütörü ve Öztürkler orman ürünleri sahibi Musa Öztürk, Polipen firmasını Karadeniz’e tanıtılarını, hedeflerinin tüm Karadeniz bölgesinde PVC sektöründe söz sahibi olmak olduğunu belirtti.

Musa Öztürk, “Öztürkler orman Ürünleri olarak inşaat sektöründe özellikle ahşap kısım üzerinde 1990 yılından beri hizmet vermekteyiz. Son dönemde PVC sektöründe meydana gelen gelişmelere paralel olarak Polipen Karadeniz bölge distribütörlüğünü de aldık. Daha çok Çelik kapı, Cam balkon, Mutfak ve banyo dolabı sektöründe faaliyet gösteren firmamız PVC sektörüne de el atarak Polipen markasıyla halkımızı tanıştırmayı amaçlamaktadır.  Toplantıya katılan bayilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Polipen sahipleri ise Karadenizde kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler