Pilot Görüşmelerine Devam

Pilot Görüşmelerine Devam

Akçaabat Sebatspor’da, Trabzonspor’un pilot takım olma yolundaki hazırlıklar sürüyor

Akçaabat Sebatspor’da, Trabzonspor’un pilot takım olma yolundaki hazırlıklar sürüyor. Daha önce iki kez yapılan görüşmeler, Bordo-Mavili Kulüp’ün transfere ara vermesiyle birlikte sıklaşacak. Bu kapsamda Kırmızı-Beyazlılar’da hakim olan düşünce yürütmenin Sebat kulübü yetkilileri tarafından yapılması, yönetim ve projelendirmenin Trabzonspor’a ait olması düşüncesi benimsendi. Geçmişten bu yana resmi olmasa bile pilot takım gibi varlığını sürdüren ancak bu aşamadan sonra bunu resmiyete dökme düşüncesinin ortaya atılmasıyla başlayan süreç devam ederken Kulübün mevcut tesislerinin, adının ya da renklerinin değiştirilmesinin söz konusu olmadığı açıklandı.  

 

Yönetim Sebat Camiasından

 

 

Bu iddiaların resmi kaynaklar tarafından ortaya atılmadığına dikkat çeken Asbaşkan Temel Kazancıoğlu, işleyişin aşağı yukarı belli olduğunu dile getirdi. Pilotluk kapsamında Akçaabat Sebatspor’un kurumsallaşma adına A.Ş. yapılabileceği fikrinin de ortaya atıldığına işaret eden Kazancıoğlu, “Trabzonspor’la görüşmelerimiz bundan sonra sıklaşacak ve ortaya çıkacak oluşum doğrultusunda biz de gelecek sezonun çalışmalarını yapacağız. Pilotluk düşüncesi gerçekleşirse Trabzonspor Sebat’ın hocasını belirleyecek, denetlemesini yapacak ve plan proje belirleyecek. Ancak yürütme Sebat camiası tarafından gerçekleştirilecek. Yönetim de Sebat camiasından olacak” dedi.  

 

Kulüp A.Ş Olabilir

 

 

Yönetim oluşturma konusunda Trabzonspor’un önerilerinin de dikkate alınacağını belirten Kazancıoğlu, “Pilotluk düşüncesi bu şartlarda gerçekleşebilir. Aksi taktirde zaten pilot olacak kulübün Sebat olmasının bir mantığı yok. Kulübümüzün 4 trilyonun üzerinde bir borcu var. Yaklaşık 2 yıl daha geliri olmayacak. Bu kapsamda pilotluk düşüncesinin gerçekleşmesi kulübün ayakları üzerinde durmasını sağlayacak. Şuanda Sebatspor’un yönetiminin oluşturduğu kaynaklar dışında hiçbir geliri yok. Şayet pilotluk düşüncesi olmazsa yeniden bir kadro oluşturacağız ve ilk olarak Fethi Türkoğlu hocamızla yola devam etmek isteriz. Önümüzdeki 1 ay bunu netleştirecek” dedi.

 

Kaynak:Günebakış

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor