Pideye Zam Yok

Pideye Zam Yok

Her Ramazan öncesinde geleneksel hale gelen fiyatların zamlanması olayına ise bu kez Esnaf ve Sanatkârlar Odası “dur” dedi.

Her Ramazan öncesinde geleneksel hale gelen fiyatların zamlanması olayına ise bu kez Esnaf ve Sanatkârlar Odası “dur” dedi.

Oda Başkanı Yaşar Sivrikaya, bu yıl pide fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını ve geçen yıl olduğu gibi 550 gram sade pidenin 2,5 liradan, yumurtalı susamlı pidenin ise 3 liradan satılacağını söyledi.

Bu mübarek ay toplumsal birlikteliği sağlayan yardımlaşma mutluluk güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir aydır” diyen Başkan Sivrikaya, Ramazan boyunca zorunlu tüketim maddelerinde bu aya özel artışlara izin vermeyeceklerini belirterek, vatandaşların buna riayet etmeyenleri kendilerine bildirmelerini de istedi.”

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Yaşar Sivrikaya yaptığı açıklamada,” Ramazan ayına kavuşmuş olmanın mutluluğu ve heyecanı içersindeyiz. Bu mübarek ay toplumsal birlikteliği sağlayan yardımlaşma mutluluk güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan ayı kaygıların küslüklerin kırgınlıkların geri plana itildiği sayının ve sevginin insan ilişkilerinin daha da güçlendiği umutların canlandığı bir aydır. Bu ayda dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı birlik ve dayanışmamızı en üst seviyelere taşımalıyız. Bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine yoksulları kimsesizleri zorda olanları hatırlamak toplum olabilmenin önemli kurallarındandır. Bu ay Kuran i Kerimin indirildiği aydır bu ay Kadir gecesini içinde barındıran aydır. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan ayı tüm Türk ve İslam âlemine hayırlara vesile olması dileğiyle Akçaabat’ımıza esnaf kardeşlerime bolluk bereket ve huzur getirsin” dedi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler