Pekşen'den Yalanlama Ve Suç Duyurusu

Pekşen'den Yalanlama Ve Suç Duyurusu

Pekşen'den Yalanlama Ve Suç Duyurusu

CHP Trabzon milletvekili adayı Avukat Haluk Pekşen, şahsıyla ilgili bazı gazete ve internet sitelerinde çıkan haberlerin tamamen maksatlı haberler olduğunu belirterek, bunları yapanların Trabzon’da kaybettiklerini görüp bize saldırmakla bu kayıplarını kurtarma telaşında olanların hezeyanı olduğunu söyledi. 

Avukat Haluk Pekşen, bir takım gazete ve internet sitelerinde, “CHP adayından kandil günü imamlara hakaret” başlığı altında asılsız haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Pekşen, Vakfıkebir konuşmasında tepkisinin tamamen, daha önce de sık sık tekrarlandığı üzere, belediye hoparlöründen yapılan kasıtlı anonslara olduğunu belirterek, “ Benim orada konuşmam açık. Tepkim her gittiğimiz mitingde konuşmaya başlamamızla Ak Parti’li belediye hoparlörlerinden anonsların başlatılmasına ve de yurtdışında sahte oy kullanmak isterken yakalanarak hakkında tutanak düzenlenen imamadır. Konuşmamı çarpıtarak veya bir kısmını alıp bir kısmını çıkararak, böyle alçakça oyunların içine girenlerin yakasına yapışmasını bilirim. Konuşmam tam olarak dinlenirse orada tepkim tamamen AK Parti için militanlaşan ve hatta olayı daha ileri boyuta götürerek sahte oy kullanmak isterken yakalanan yurtdışındaki imamadır. İyi izlenirse konuşmamda, ‘kutsal dinimize saygımdan dolayı 2 dakika susup dinliyoruz’ diyorum. Söylediklerim açık tek kelime hakaret yoktur. Çarpıtmak, kumpas kurmak, bunların fıtratında vardır. Ancak ben asla bu alçakça senaryolara boyun eğmem. Kutsal ayetlerimizle “bakara makara diyerek seviyesizce söz söyleyenlerden dinimizi öğrenecek değiliz.  Din adamlarımız beni çok iyi tanır ve bilirler, bende onları iyi tanırım, hakarete ne demek?. Bunu yapanlar belli ki Trabzon’da kaybetmekte olduklarının telaşıyla yapmaktadırlar” dedi.

Pekşen, bu tür haberleri yapan gazete ve internet siteleri hakkında da gerekli yasal işlemleri başlattıklarını belirterek, suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset