Pekşen'den İmamları Kızdıracak Açıklama

Pekşen'den İmamları Kızdıracak Açıklama

Haluk Pekşen'den İmamları Kızdıracak Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi, yapılan temayül yoklamasının ardından milletvekili aday adayları Akçaabat ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarete, İl Başkanı Güzide Uzun, Milletvekili Aday Adayları Haluk Peşken, Ahmet Kaya, Murat Özçilingir, Yavuz Karan, Mustafa Aydın ve partililer katıldı.

 Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir’in selamlama konuşması yaptığı ziyarette Haluk Pekşen önemli açıklamalar yaptı.

İMAMLAR MİLİTAN…

AK Partinin ülkeyi ele geçirdiğini iddia eden Pekşen “AK Parti, sermayeyi ele geçirdi, askeri ele geçirdi, polisi ele geçirdi yani herşeyi ele geçirdiler. Yani camileri de ele geçirdiler. Arkasında namaz kılma zorunda kaldığınız caminin imamı, aslında bir dakika sonra o partinin militanı gibi davranıyor, niye Diyanet İşleri Başkanı denilen zat ve zevat diyor ki “duble yol yapana hırsız denmez” diyor. Gerisini siz anladınız” şeklinde konuştu.

Akçaabat’ın bu ülkenin tarihinde izleri olduğunu ifade eden Pekşen “Siz Akçaabatlısınız. Bu ülkenin tarihinde izleriniz var. Sebatsporunuz var, tarihi evleriniz var, köfteniz var. Horonda Dünya çapında başarı elde etmiş birincilikleriniz var. Hasan Saka’nız var. Şimdi büyük işleri yine siz yapacaksınız. ” dedi.

Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırının çok profesyonelde hazırlandığını ifade eden Haluk Pekşen “Yapılan profesyonelce bir saldırıdır. Otobüse ateş edilen yer, araçtan ateş edilmesi, ve olayda pompalı kullanılması bir profesyonelin işidir. O otobüs viyadükten aşağıya düşse bugün Türkiye ne haldeydi. Bugün Trabzon ne haldeydi. Onun için bu adamlardan her şeyi bekleyin. İktidardan gitmemek için her şeyi yapacaklar” dedi.

videogaleri-001.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Siyaset