Partililerle Buluştular

Partililerle Buluştular

CHP Milletvekili Aday Adayı Ali Türen Öztürk'le Mehmet Kocabaş Partililerle buluştu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekilliğine Aday Adaylığını açıklayan Akçakale Eski belediye Başkanı Ali Türen Öztürk ve Darıca eski belediye başkanı Mehmet Kocabaş Akçaabat’ta partililer ile buluştu.

chp-ali-turen.2png.jpg

Akçaabat Kolotoğlu Köfte Salonu’nda kalabalık bir partilinin katıldığı yemekte konuşan Milletvekili Aday adayı Ali Türen Öztürk, ülkenin sorunlarını bildiklerini ve bu sorunların çözümüne katkı sağlamak amacıyla aday olduklarını açıkladı Öztürk “Memleketimizin içinde bulunduğu durum ortada. Bu durumda CHP’ye ihtiyaç vardır. Ülkemizin var olan sorunlarına parmak basmak istiyoruz. Partime güç katmak bir ivme kazandırmak için aday oldum. Yapılacak olan önseçimde listeye girsem de, girmesem de partim için çalışacağım. Seçimde hedefimiz CHP’yi iktidara taşımak olacaktır” dedi.

chp-ali-turen2.jpg

Her gittiği yerde vatandaşın kendisine büyük ilgi gösterdiğini de ifade eden Öztürk “Aday adayı olduktan sonra partililerimize giderek kendimiz tanıttık. İster CHP’li olsun isterse de başka partiden olsun, birçok vatandaşımız, bizi tanıyan herkes destek olacağını ifade ettiler. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi bizleri son derce memnun etmiştir. Akçaabat’taki oy potansiyeli çok yüksek.İnşallah arkadaşlar bana teveccüh gösterip listede yer verirlerse, ilçem, Trabzon ve ülkem için canla başla çalışacağım” dedi.

Tanıtım toplantıya, CHP Akçaabat ilçe Başkanı Mustafa Nadir, Düzköy ilçe Başkanı Abidin  Çelik, partinin genlik kolları üyeleri  ve çok sayıda partili katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset