Partililerden Tepki

Partililerden Tepki

Akçaabat’ta geçen kurban bayramında alınan karar doğrultusunda yapılan toplu bayramlaşma 2 bayram ancak devam etti. Son Ramazan bayramında bazı partilerin ayrı program düzenlemesine tepki geldi.

Akçaabat’ta geçmiş bayramlarda her kurum kendine göre bir saat bayramlaşmaya ayırıyor ve hangi kurumun veya sivil toplum örgütünün saat kaçta bayramlaşma yapacağı kafa karışıklığına neden oluyordu.  Son Kurban bayramında alınan karar ile tüm bayramlaşma proğramları birleştirilerek tek bayramlaşma töreni yapılmasına karar verildi.  Kültürpark’ta yapılan ilk bayramlaşma her kesimden kişilerin katıldığı bir toplu bayramlaşma düzenlenmiş ve bu şekilde devam edilmesine karar verilmişti.

Ancak son ramazan bayramında toplu bayramlaşmanın istenen düzeyde olmaması ve bazı kurumların eskisi gibi ayrı bayram töreni tertip etmesi yapılan bu güzel görüntüyü bozmuş oldu. Bu ayrışmaya ilk tepki AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuştan geldi. Çavuş, bundan böyle eskisi gibi kendi bayram törenlerini parti binasında düzenleyeceklerini söyledi ve “oyunu bozan diğer partiler oldu. Oysaki bu şekilde bir bayramlaşmaya baştan beri sıcak bakmadığım halde organizasyon bozulmaması için evet diyorduk. Ama göründü ki diğer siyasi partiler buna uymadı ve kendi törenlerini düzenledi. Bundan böyle biz de kendi törenimizi düzenleyeceğiz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler