Parti Binasında yapıldı

Parti Binasında yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Teşkilâtı Belde başkanları İstişare Toplantısı yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Teşkilâtı Belde başkanları İstişare Toplantısı yapıldı.

İlçe Başkanı İsmet Kırali’nin başkanlığındaki toplantıya belde başkanlarından Behlül Kudal (Darıca), Musa Şahinkaya (Söğütlü), Ali Erol (Akçakale), Erol Civelek (Doğanköy), Orhan Şamlıoğlu (Derecik), Nedim Altuntaş (Dörtyol), Neşat Bayram (Işıklar), Alahattin Özkan (Yıldızlı) ve Muzaffer Bayraktar (Akpınar)  katılırken, 5belde başkanı ise şehir dışında olmaları nedeniyle toplantıya iştirak edemedi. Toplantıda İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı İsmet Kırali “asırlar önce erenler mal cimrilerde, silah korkaklarda, yönetim akılsızlarda olursa iş bozulur demişler. Türk milleti artık işin bozulduğunu görmeli ve kesilmesine az bir süre kalan başını bir an önce giyotinin altından çekmelidir.” dedi.

Son günlerde Türk Milleti için hayati önem taşıyan iki kanunun yürürlüğe girdiğini hatırlatan Başkan İsmet Kırali, her iki kanuna da Türk halkının sevinemediğini söyledi. 301. maddedeki değişiklikten Türkler’i soykırımcı ilan etmek isteyen lobiler, bin yıllık kardeşliği bozmaya çalışan işbirlikçiler ve Türklüğe hakaretle görevli fikir fakiri sözde aydınlar hariç kimsenin sevinmediğini, Sosyal Güvenlik Kanunu ile de binbir sıkıntı içerisindeki yaşamlarında emekliliği bir soluklanma olarak görenlerin emekliliklerini ancak mezarda yaşayabileceklerini ileri sürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset