Panik Yok, Direksiyonda ReisVar

Panik Yok, Direksiyonda ReisVar

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında, Hayrat ve Araklı ilçesini ziyaret etti

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında, Hayrat ve Araklı ilçesini ziyaret etti. Günnar, Hayrat ilçesinde çay bahçesine girerek, çay topladı. AK Parti’nin Türkiye’yi uçurduğunu dile getiren Günnar, “Panik yok direksiyonda reis var. Hayırlı yolculuklar” dedi.

gunnar-cay-bahcesinde.jpg

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Hayrat ve Araklı İlçelerini ziyaret etti. Hayrat ilçesinde, Bölümlü, Doğanköy, Yeniköy ve Pazarca Mahallelerini ziyaret eden Günnar, Pazarca Mahallesinde çay bahçesine girdi ve bir süre çay topladı. Hayrat ziyaretinin ardından Araklı İlçesine giden Günnar, ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.  Günnar, akşam programında ise Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri ile bir araya geldi.

Günnar, şoförlere hitaben yaptığı konuşmada, “Taksim meydanında burunlu Ford minibüsleri ile ‘Akçaabat Akçabaat’ diye yolcu toplayan şoför esnafını hatırlıyorum. Siz Akçaabat’ı Trabzon’a taşıyorsunuz ve Akçaabat’ın 73 mahallesine gece gündüz demeden hizmet veriyorsunuz. Eşimizi, çoluğumuzu çocuğumuzu size emanet ediyoruz. Allah yardımcınız olsun. Şoför esnafı ile gurur duyuyoruz. Akçaabat’ın 35 yıllık hayali olan ikinci devlet üniversitesi geliyor. İkinci üniversite ile şoför esnafının geliri artacağı gibi Akçaabat’ın ekonomisi de canlanacak. Akçaabat 30 ilden fazla nüfusu ile Türkiye’nin gözbebeği olacaktır. AK Parti ile Akçaabat’ın nasıl değiştiğini hepimiz biliyoruz. Akçaabat’ta iki tane özel hastane, bir tane 5 yıldızlı otel statüsünde devlet hastanesi var. 15 yıl önce biri çıkıp deseydi, Akçaabat’a bu üç hastaneyi kazandıracağım. Buna kimse inanabilir miydi? Biz yaptıklarımızı sayarken bile unutuyoruz. Akçaabat Ortamahallesi ile, Sivriburun ile, yaylaları ile, Köfte salonları ile bir turizm merkezi. Sayın Cumhurbaşkanımız da, başbakanımız da sürekli şoför esnafının yanında olmuştur. Panik yok, direksiyonda reis var. Hayırlı yolculuklar” diye konuştu.

 

AK Parti Hükümeti ile eğitim ve sağlık hizmetlerinde büyük değişimlerin olduğunu ifade eden Günnar “13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ülke genelinde yapılan okul sayısı Cumhuriyet tarihinden 2002 yılına kadar yapılandan daha fazladır. Okullarımız artık modern yapıları ile özel okulları geride bırakmıştır. Eskiden her yıl eğitime başlarken çocuklarımızın defter kitap kalem gibi ihtiyaçlarını almak için birçok sıkıntılar yaşardık. Sömestr bitiyordu, çocuklar kitaplarını tedarik edemiyorlardı. Şimdi artık kitapları devletimiz veriyor. Artık okullarımızda kara tahtaların yerini akıllı tahtalar aldı. 60 kişilik sınıf mevcutlarımızı 25-30 kişilik sınıflara düşürerek, özel okullardan farkı kalmayacak şekilde dizayn ettik. Biz yaptık, sizinle beraber yaptık. Hepimiz farkındayız. Bizim dışımızdaki siyasiler, emekli maaşını dillerine dolamışlar, başka bir şey de bilmiyorlar. Sadece bu konuyla ilgili kaynak nerde diye sorulduğunda ekonomiden, hesap yapmadan bihaber olduklarını rahatlıkla görüyorsunuz. Ülkeyi bu hesap kitap bilmeyenlere mi emanet edeceksiniz? Hadi bunu geçtik. Allah aşkına meydanlarda size, bize, insanımıza anlattıkları bir tek proje var mı? Geleceğimizle ilgili bir tek projelerini anlattıklarına şahit olan var mı? Anlaşılan o ki, emeklilerimizin eteğine tutundular. Sadece onlardan medet umuyorlar. Bu ülkede emekliler de, emekli olmayanlar da bizim. Biz toplumun her katmanını kucaklıyoruz. Her katmanının faydalanacak olduğu projeleri bir bir insanımıza anlatıyoruz. Millet uyandı farkımızı görüyor. Onun için 'İlla AK Parti' diyor. Yapacağımız daha çok şey var; bu yüzden desteklerinizi eksik etmeyin” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset