Pamukoğlu Akçaabat'ta Konuştu

Pamukoğlu Akçaabat'ta Konuştu

Pamukoğlu, “Özerklikle alakalı çekinceler kalksın diyorlar, yapmak istedikleri şey bir devlet daha kurmak. Onlara avuçlarını yalatacağım” dedi.

-Pamukoğlu, “Özerklikle alakalı çekinceler kalksın diyorlar, yapmak istedikleri şey bir devlet daha kurmak. Onlara avuçlarını yalatacağım” dedi.

Osman Pamukoğlu seçim çalışmaları için geldiği Akçaabat’ta Atatürk Parkı’nda vatandaşlar ile sohbet etti. Pamukoğlu burada yaptığı konuşmada  devletin 2 şey için kurulduğunu ve bunların güvenlik ve adalet olduğunu ifade etti. Pamukoğlu “Yeryüzünde insanlar devleti güvenlik ve adalet için kurmuşlar. Ülkenin güvenliği ortada, adamlar isyan provaları yapıyor. Şu Güneydoğu’daki hali her gün izliyorsunuz değil mi? Böyle ülke olmaz. Yapılmak istenilen şey şu, Türkiye Cumhuriyeti devletinin o var olan ve anayasanın o ilk 3-4 maddesini 12 Haziran’dan sonra onu da kaldırmak için uğraşıyorlar. Bunlar kim mi? İktidarı da, ana muhalefeti de; o kadar açık ve net. Ana muhalefette başladı, Türkiye’de koruculuk kalksın, Türkler Dersim’de katliam yaptı, demokratik anayasa, demokratik Cumhuriyet gibi söylemleri ana muhalefetin ağzından duyabilirsiniz. Ülkenin bu halini görüp de, balıkçı barınağında oturmak olmaz. Özerklikle alakalı çekinceler kalksın diyorlar, yapmak istedikleri şey bir devlet daha kurmak. Onlara avuçlarını yalatacağım” dedi.

osman-pamukoglu-2.20110430150446.jpg

osman-pamukoglu-3.20110430150545.jpg

Pamukoğlu açıklamasını şöyle tamamladı “Bir şeyler yapılması gerekiyor, herkes bir şeyler yapacak. Hak ve Eşitlik Partisi 2 sene önce kuruldu. Halk tipi bir partidir. 60 il 500 ilçede örgütlendi. Finansını tamamen halk karşılıyor. Buna da inanmıyorlar. Alışmışlar hep beleşe. Holdingler, şirketler, yabancılar para versin diye. Parti kurun, ondan sonra onların adına çalışın. Hak ve Eşitlik Partisi 15 partiyle seçime girecek. Seçim pusulasında 8.sırada Anadolu Kartalı amblemiyle yerini aldı. Önümüzde de 7 parti var, arkamızda da 7 parti var.Seçim pusulasının da tam merkezinde biz varız. Benim iki hedefim var, halkın da iki ihtiyacı var. Bir ekmek, iki huzur. Tarım ve hayvancılıkta kesinlikle kendimizi besler hale getirmeliyiz. Çiftçi desteklenmiyor, tarımcı desteklenmiyor. Tarım ve hayvancılığı sil baştan yapacağız. Milletimizi zorlayan bir diğer durumda akaryakıt. Akaryakıtın rafine çıkışı 0.99 kuruş, biz 4 TL’ye alıyoruz. Motorin, rafine çıkışı 0,46 Kuruş, bizim traktörler, tırlar 3 TL’ye alıyor. Böyle bir şey olamaz. Türkiye’de petrol işletmeleri var. Bunun %75’i yabancı şirketlerde”.


Osman Pamukoğlu Akçaabat'ta akcaabatajans

Kaynak:AkçaabatAjans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset