Öztürk'ten İftar Yemeği

Öztürk'ten İftar Yemeği

Sebat Harita'dan Tapu Çalışanlarına İftar Yemeği.


Trabzon’un önde gelen iş adamlarından Akçaabatlı hemşehrimiz Zeki Öztürk’ün sahibi olduğu SEBAT Harita Proje Müş. Etüt. Dnt. Taah. ve Tic. Ltd. Ştitarafından Trabzon genelinde tapu kadastro ve tapu sicil çalışanlarına iftar yemeği verildi.

Akçaabat Nihat Usta Köfte Salonu’nda gerçekleşen iftar programına,  Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Adnan Cevher, Tapu ve Kadastro ilçe müdürleri ve çok sayıda çalışan katıldı.

SEBAT Harita Proje Müş. Etüt. Dnt. Taah. ve Tic. Ltd. Şti yönetim kurulu Başkanı Zeki Öztürk, heryıl il genelinde tapu kadastro ve tapu sicil çalışanlarına yönelik bir iftar programı düzenlediklerini ve bu ramazanda bu programın 5.sini düzenlemekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Öztürk “Tapu kadastro ve tapu sizil müdürlüklerinde çalıan arkadaşlara yönelik düzenlediğimiz 5. İftar programına katılan dostlarımıza teşekkür ediyorum. İl genelinde 300’e yakın çalışan bu yemeğe katıldı. Buradaki asıl ama. Çalışanlar arasında ramazan ayının ruhuna yakışır birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesidir” dedi.

sebat-harita-iftar.jpg

sebat-harita-iftar1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kültür Sanat