Öztürk'ten Çok Önemli Açıklamalar

Öztürk'ten Çok Önemli Açıklamalar

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, “ son günlerde yaşanan gelişmeler Başbakan Tayyip Erdoğan’ı bitirme ve Türkiye’yi zora sokma oyunudur” dedi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, son günlerde ülke genelinde gerçekleşen olayların vatandaşımız daha da birbirlerine kenetlediğini ifade ederek “bu bir oyundur ve bu oyuna gelmeyeceğiz” dedi. Öztürk, yaptığı açıklamada “Geçmişte bu ülkede Başbakanlık yapan rahmetli Adnan Menderes, nükleer enerji konusunda yaptığı çalışmalar neticesinde idam edildi. Başbakan Turgut Özal terör meselesini halledeceğim dedi ve aynı eller devreye girerek şehit edildi. Şimdi aynı oyun Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan için oynanıyor. Çün ki hem Türkiye’ye nükleer enerji kazandırmakta, hem de çözüm süreci ile terör sorununu sona erdirmeye kararlıdır. 3. Hava limanı ile İstanbul’u bir finas merkezi haline getirecek olması da başta Avrupa olmak üzere birçok ülkenin uykularını kaçırmaktadır. İşte asıl mesel budur. Son yapılan Suriye meselesine dair yayınlanan ses kayıtları AK Parti’ye operasyon yapanların ne denli Türkiye düşmanı ve dış bağlantılı olduğunu gözler önüne sermiştir. Bunu gören vatandaşlarımız partili, partisiz Tayyip Erdoğan etrafında kenetlenmiştir” dedi.

AK Parti’nin işinin hizmet, gücünün millet olduğunu ifade eden Öztürk “AK Parti, ulaşımda, sağlıkta, eğitimde 12 yılda neleri yaptığını halkımız çok iyi bilmektedir.  Düşünmenin yasak olduğu günlerden bugünlere geldik. Ama çok şükür bugün başörtüsü meselesini çözülmüş bir ülkedeyiz. Ama bitmedi. Çok az bir hedefimiz kaldı. 2023 hedefi koymuştuk. Cumhuriyetin 100. yılında dünyanın gelişmiş 10 ülkesi arasına girmek istiyoruz. Ama ‘şer güçler’ buna dur demeye çalıştı. 17 Aralık operasyonu ve ardından gelişen olaylar, bu gidişe çomak sokmak için yapılmış bir operasyondur. Tayyip Erdoğan’sız bir AK Parti, AK Parti’siz Türkiye istendiğini görüyoruz. Özellikle bu seçimde oy verenler bunu da hesaba katarak sandığa gitmeli” dedi.

20 yıldır şaibesiz bir Akçaabat Belediyesi’nin olduğunu açıklayan Öztürk “Belediye Başkan Adayımız Sayın Şefik Türkmen 20 yıldır Akçaabat’ı yönetmekte ve bu süre zarfında taraflı, tarafsız hiç kimse şaibeli bir işi olduğundan kuşku dahi duymamıştır. Her zaman dürüst, çalışkan ve diğer kurumlar tarafından daima övgüyle bahsedilen örnek bir Belediye Başkanı olmuştur” dedi.

Akçaabat’ın AK Parti’ye yine sahip çıkacağını ifade eden Öztürk “Akçaabat halkı her zaman en doğru kararı vermiştir. Bu, hem belediye de hem de genel seçimde bu şekilde olmuş ve AK Parti’ye % 63 gibi bir oranla desteğini göstermiştir. Vatandaşlarımız hiçbir etki altında kalmadan bu seçimde de partisine, başbakanına ve belediye başkanına sahip çıkacağından hiç kuşkumuz yoktur” şeklinde açıklama yaptı.

Milletin vereceği kararın en doğru kararın olacağını ifade eden Öztürk, seçimlerin ülkemize, ilçemize ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulunarak tüm adaylara başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset