Öztürk'ten Çarpıcı Açıklamalar

Öztürk'ten Çarpıcı Açıklamalar

Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, yeni sezonda şampiyonluk hedeflediklerini belirtti.

 

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, yeni sezonda şampiyonluk hedeflediklerini ve tüm hazırlıkları bu yönde yaptıklarını belirtti. Saray Restaurant'ta düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öztürk “Biz Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü olarak rengimiz ile Sebatspor’uz. Var olan bir kulübü yaşatmaya değil, olmayan bir kulübü var etmeye çalışıyoruz. Bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar ile bu sezonu şampiyon olarak tamamlayıp bir üst lige çıkmak istiyoruz. Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü olarak PTT 1. Lig’de mücadele etmek istiyoruz” dedi.

Futboldaki olumsuz gelişmelerden dolayı taraftarın futboldan soğuduğunu ifade eden Öztürk “Taraftar sorunu sadece bizim sorunumuz değil. Özellikle son yıllarda futbolda yaşananlar taraftarın futbola ilgisini azalttı. Bundan en fazla etkilenen kulüp ise biziz. Biz taraftarımızı maçlara çekebilmek için yine elimizden geleni yapacağız. Geçen sezon maddi olarak maçlarımızı 1 tl olarak yapmıştık, yine aynı yapmayı düşünüyoruz. Başarı elde edince taraftarın da maçlara ilgisinin artacağına inanıyorum” dedi.

Trabzonspor’un Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü’ne bakış açısının kendilerini memnun edecek derecede olmadığını da ifade eden Öztürk “Trabzonspor bizim abimiz, ailemizin reisidir. Trabzonspor’a bizim bir tavır alma gibi lüksümüz olamaz. Ancak bölge takımlarına eşit olarak destek vermesini bekliyoruz. Biz kulüp olarak Trabzonspor’dan maddi olarak bir destek beklentimiz yok. Ancak sporcu desteğine ihtiyacımız var. Alacağımız sporcuları da parası karşılığında istiyoruz. Bu isteğimiz şuana kadar gerçekleşmiş değil” dedi.

sebat-zeki-ozturk-basinla.jpg

Basın toplantısına Başkan Zeki Öztürk’ün yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

sebat-zeki-ozturkvideo.jpg

sebat-zeki-ozturkvideo1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor