Öztürk ulaşılabilir olacak

Öztürk ulaşılabilir olacak

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ali Türen Öztürk, seçimi kazanması halinde başkanlık makamının kapısını yerinden söktüreceğini isteyenin teklifsiz olarak makama girebileceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ali Türen Öztürk, seçimi kazanması halinde başkanlık makamının kapısını yerinden söktüreceğini isteyenin teklifsiz olarak makama girebileceğini söyledi.

Seçim çalışmalarında insan odaklı bir çizgi takip eden ve bireysel diyaloglara önem veren Ali Türen Öztürk, projelerini birebir aktardığı Akçaabatlılar’dan aynı sıcak ilgiyi de görüyor. Seçmene olan tavrının göreve seçilmesi durumunda da değişmeyeceğini belirten Ali Türen Öztürk, “Akçaabat halkının bizleri Belediye Başkanı olarak görevlendirmesi halinde, çalışmalarımızda adaletten, haktan, hukuktan her ne koşulda olursa olsun asla taviz verilmeyecektir.” dedi.

Başkan Adayı Öztürk, yayımladığı haftalık mesajında şunları söyledi:

“Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi millete efendilik yoktur, hizmet vardır. Her ne koşulda olursa olsun, bu düsturdan ayrılmayacağım. Akçaabat halkı,  ulaşılabilir, halkı ile iç içe bir belediyeyi, belediye başkanını hak ediyor. Bizleri yetkilendirdiğiniz takdirde bunun ilk hamlesi olarak belediye başkanlık makamı kapılarını sökeceğiz.

Birlikte, beraber katılımcı, şeffaf yönetim zihniyeti ile seçildikten sonra üst kata çıkıp yöneten değil, aynı zeminde eşitler içinde yönetim, bir koordinasyon merkezi olacak başkanlık odamız iletişimin tüm olanaklarını kullanarak halkımızın sorunlarını, şikâyetlerini ve önerilerini dikkate alacağız.

Bunun için ilçemizde kuracağımız “Akçaabat Kent Konseyi “ tüm sivil toplum kuruluşları ve kurumları ile her mahallede oluşturacağımız halk meclislerinin temsilcilerinin katılımıyla halkımızı Akçaabat’ın “sakini” değil kararda “sahibi “ yapacağız. Belediye başkanlığımız döneminde ‘ulaşılabilir’ bir belediye başkanlığı benimsenecektir. Belediye başkanlığımız 7 gün 24 saat hizmet için var olacaktır.

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset