Öztürk, Hedef koydu

Öztürk, Hedef koydu

Akçaabat Sebatspor’da başkan yardımcısı Hüseyin Öztürk çok zor geçen bir sezonda ligde tehlikeli bölgeden uzaklaştıkları sevinçli olduklarını söyledi.

     Akçaabat Sebatspor’da başkan yardımcısı Hüseyin Öztürk çok zor geçen bir sezonda ligde tehlikeli bölgeden uzaklaştıkları sevinçli olduklarını söyledi.
     Öztürk Erzincan maçı sonrası yaptığı açıklamada “Çok zor bir dönem geçirdik. Bu dönem içinde ben ve tüm yöneticiler Sebatspor için ne gerekiyorsa yapmaya gayret ettiler. Futbolcularımız ve görev alan teknik adamlar da bu kulübe katkı sağlamak için çaba harcadılar. Şimdi ligde tehlikeli bölgeden uzaklaştığımız için çok sevinçliyiz. Ancak henüz işimiz bitmedi. Önümüzdeki maçı da alıp gelecek yılın takımını oluşturmaya başlayacağız. Bu sezon bizim için kötü geçti ancak gelecek sezon başa oynayan bir ekip oluşturacağız” dedi.
      Akçaabat Sebatspor’a maddi ve manevi destek olamaya devam edeceklerini ifade eden Öztürk “bazı arkadaşlarımız hiçbir karşılık beklemeden sadece Sebatspor sevginden dolayı çoluk çocuğuna harcayacağı zamanı bu kulübün işlerine harcayarak geçirdi. Kulübe dışarıdan tek kuruş gelmediği halde hiçbir zaman bunu camiaya yansıtmamaya gayret ettik. Bazı kulüpler deplasmana gidemezken biz ligin ilk devresi uçakla oyuncularımızı deplasmana gönderdik. Kulübü tek kuruş borçlandırmadık. Yöneticilerin desteği ile bu işleri başardık. Bu bizim Sebatspor’a olan sevgimizdendi. Yoksa üstte ne verilirse verilsin kimse bu eziyeti çekmez” diye konuştu.
      Öztürk taraftarlarada seslenerek “içlerini ferah tutsunlar, hedefimiz bu takımı gelecek sezon Lig A ya çıkarmak olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Spor