Öztürk Hedef Büyüttü

Öztürk Hedef Büyüttü

Akçaabat Sebatspor’da kulüp başkanı Zeki Öztürk, hedeflerinin güçlü bir takım oluşturup üst sıralara oynamak olacağını açıkladı.

 

 

Akçaabat Sebatspor’da hafta sonu yapılan olağan genel kurulda başkanlığa getirilen Zeki Öztürk, yönetim olarak iyi bir takım oluşturup üst sıralara oynamak hedeflediklerini ifade ederek “Oluşturduğumuz yönetim ile Akçaabat Sebatspor’u daha iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz. Akçaabat Sebatspor’un daima hedefi olmuştur ve bu hedef üst sıralara oynamaktır. Biz de bu hedef doğrultusunda hareket edeceğiz. Bunu gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa biz de onu yapmak için çalışacağız” dedi.

 

 Akçaabat Sebatspor’u geçmiş borçlarından kurtaracak bir yönetim oluşturduklarını da ifade eden Öztürk, Çok iyi bir yönetim oluşturduk. Yönetimde olan tüm arkadaşlar el ele vererek Akçaabat Sebatspor’un daha iyi yerlere gelmesi için taşın altına elini koyabilecek insanlar. Bu düşünceyle hareket ettiğimizde  kulübün önünde bulunan ekonomik sorunların da üstesinden gelinebileceğini düşünüyorum. Bu yönetime giren herkesin tek düşüncesi var, o da Akçaabat Sebatspor’u layık olduğu şekilde temsil etmektir” dedi.

 

İhsan Derelioğlu ile oturup anlaşmaya çalışacaklarını da açıklayan Öztürk sözlerini şöyle tamamladı “Geçen sezon takımı çalıştıran İhsan hocamızla yolumuza devam etmek düşüncesindeyiz. Hem takımdaki oyuncuları  hem de camiayı iyi tanıyor. Oturup kendisiyle konuşacağız”

 

Öte yandan Akçaabat Sebatspor Zeki Öztürk başkanlığında bu akşam ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımı yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor