Öztürk: "Canlı Yayına Çıkalım"

Öztürk: "Canlı Yayına Çıkalım"

3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve kötü günler geçiren Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Kazım Kolot'un bir TV kanalında yaptığı açıklamaların yankısı sürüyor.

3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve kötü günler geçiren Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Kazım Kolot'un bir TV kanalında yaptığı açıklamaların yankısı sürüyor. Eski menejer Ali Sivrikaya'dan sonra şimdi de eski başkan Zeki Öztürk'ten açıklama geldi.
Zeki Öztürk'ün açıklaması şöyle;

"Herkesin babası kendisi için ulaşılmazdır. Benim babam benim için dünyanın en onurlu, en dürüst, en namuslu kişisidir. Babamın dostu olduğunu söyleyen sensin Sayın Kazım Kolot Abi. Babamın dostu, babamın özelliğinde kişidir benim için. Ancak babamın 32 yıl önce rahmetlik olduğunu hatırlatmak isterim. Çünkü insanlar çok hızlı değişebiliyor. Sevgili Kazım Abi, kulüp ile ilgili yaptığın açıklamayı ve benimle ilgili söylediklerini çok ama çok üzülerek banttan izledim ve çok utandım, Üzüldüm camianın ne duruma geldiğine, utandım senin adına çünkü sana hiç ama hiç yakışmadı.


Benim ne verip ne vermediğim, ne yapıp yapmadığım konularında ki her şey açık, bu konuda söylenecek çok şey var. Ama kulüpte 6 yıl benim dönemim dahil görev yapan kulüp menajeri, seni babası gibi sevip sayan Ali Ssivrikaya şahit olduğu ve bildiği konularda açıklama yapmış. O’nu da okudum. Kendisine bu dürüstlüğünden ve duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Ama farkında mısın Kazım abi; bu güzelim camiayı nasıl bölüyor ve parçalıyorsun çok yazık. Bu güzide kulübümüze başkanlık yapan şahsiyetlerin tamamının az ya da çok mutlak ama mutlak maddi manevi katkısı vardır. Gelen başkanların, onların onuru şahsiyeti ile oynamak gibi lüksleri yoktur.
Ben kendi dönemimde buna hep uymaya çalıştım. Örneğin efsane başkanımız rahmetli Selami Abinin anısına kombineleri bastım, bundan rahatsız olanlarda olabilir önemli değil. Ben hiçbir başkan için yalancı, üçkâğıtçı, dolandırıcı demedim. Sahte senetlerle uğraşmama rağmen sahte senetin kimin dönemine ait olduğuna bakmaksızın, sahte diye ben ortaya atmadım, atılmış kucağımda idi. Ama hayatta her insan ne oldum değil ne olacağım demeli. Bir insanın hayatında inişler ve çıkışlar olabilir. Hapsede girebilir. Ama bu, o insanın iyi ya da kötü olduğu anlamına gelmez.

Sevgili Kazım Abi, sen bana hapiste olan, bana göre kulübe çok emeği geçen başkan için dahi bu üçkâğıtçı sahtekârların kulübü almalarında benim de suçum var demen üzerine senin hapishaneye gitmene sıcak baktım. Sevgili Abim, senin benden talebin tarafımdan emir olarak kabul edileceğini sana söylemiştim. Aynı şeyi yine tazeliyorum. Benden, şahsın veya yönetim kurulundan hangi arkadaş bir şey istedi de yerine getirmedim. Kaldı ki senin bir telefonun benim için emir olurdu ve halen öyledir de. Benim ne verip vermediğim konusunda ne yapıp yapmadığım ortada sevgili ağabeyciğim insaf, ‘iddia ederim bir lira vermedi eski borç ödemedi yalan söylüyor ‘ diyorsun.peki benim havadan gelen parayla oluşturduğum takımın iddiadan gelen yaklaşık 900 milyar para , bu kulübün hacizli eski borcuna ödenmedi mi?! Vergiler sıfırlanmadı mı?! Devre arası 780 milyar, eski futbolcu borcu ödenmedi mi?! Devre başı 610 milyar lira yine eski futbolcu borcu ödeyip temlik kaldırılmadı mı?! Yahu insaf! Benim verdiğim 2.5 Trilyon civarındadır. İnanmak zorunda değilsin gerekirse Sebatım için 5 daha veririm. Ama dürüst insan benim kadar, onurlu insan benim kadar, namuslu insan benim kadar olur diyorsun.
Bu söylediğin özellikteki insan başkasının nasıl onuru ve şerefi ile böyle düşüncesizce oynayabiliyor? Seninle sohbetlerimizde yaptıklarımı ve verdiklerimi sana belgeleri ile anlatmadım mı?! Benim adıma yönetim kurulumun nezaketen düzenlediği senetleri benden sonra gelecek yönetime verebileceğimi söylemedim mi! Bana nezaketen de olsa liste hazırlamak istediğini söylemediğin halde, genel kurul günü Sayın Ali Kemal BAŞARAN senin yanından beni arayıp ‘Kazim Abi ile liste yapıyoruz, adam vermek ister misin’ diye sorduğunda yaptığınız listedekilerin zaten benim adamımdır deyip teşekkür ettiğimde bana Kazım Abide dinliyor megafon açık, senin alacaklarınla ilgili senetleri verebileceğini söylüyor ne diyorsun doğru mu diye sorduğunda, Kazım Abi ne diyorsa doğru söylüyor emri olur demedim mi!

Sayın Ali Kemal Başaran beyin doğru veya yanlışlığını teyit etmesini kendinden rica ediyorum. Hiçbir şey yapmadılar diyorsun Sevgili duayen abi, nasıl oluyor da iki dönem iki dönem diyorum çünki kapanan kapıyı son anda açan Sayın Kalkışım’ ı dahil ediyorum, çünkü yardımcısı idim yapılanları göremiyorsun. Yöneticilik yaptığım tüm arkadaşlarıma haksızlık olmuyor mu? Hepsini çok özledim gerçekten, hepsinin gözlerinden tek tek öpüyorum. Benim verdiğimden çok çok daha güzel işlere imza attılar, her biri benim hiçbir talebimi çevirmeden kimi kuruş kuruş kırtasiye malzemesi satarak, kimi köfte satarak parasını verdi, kimisi aile reisi gibi iş seyahatlerinde mutfağa kumanya temin etti, kimisi gözünüze gözükmeyen altyapı tesisine malzeme dilenip kalfalık yaptı, kimisi müdür gibi inşaat kalfalığı gibi emek verdi, bu insanlara haksızlık olmuyor mu?
Bu kulübü kapatalım kim demiş? Benim ne söylediğim ortada, yinede aynı görüşteyim ve yineliyorum. Bu konuda söylediklerimin bir tanığıda İsmet Yılmaz’dır. İsmet Yılmaz, seni ne kadar sayar ve herkes gibi sever. Kendisinden bu konudaki söylediklerimi ve senin cevaplarını herkesle paylaşmasını kendisinden açıklama yapmasını rica ediyorum. Özetle seni hala seviyor ve sayıyorum ama benim Genel Kurul Kararı aldığım ay dahil teknik hoca hariç Personel Maaşı diye borç bırakmadım, bahsettiğin eski alacaktır, eski derken herkes tek dönemi algılıyor. Sadece tek döneme ait değil ama Cemil ve bana ait değildir. Kaldı ki bana çay pişiriren şekerim düştüğünde bir şeyler yetiştiren aşçılarıma borç bırakmadım ve bırakmam çünki o yapıda birisi değilim, ayrıca çalışanın hakkını her zaman savundum savunuyorum savunurum..

Bu konuda personel maaşı senin dönemin dahil alacağı varsa tarafımdan ödemem için bana telefonun veya talebinin ulaşması benim için emir olacağının ve ödeyebileceğimi belirtmek isterim. Futbolcu alacakları hariç çünkü küme düşen takımın futbolcuları primlerini eksiksiz aldılar, karşılığı ne oldu? Kaldı ki son Adıyaman maçına ait para vermek hangi insafa sığar. Sevgili Abiciğim, söylediklerin beni yalancılıkla, onursuzlukla, hırsızlıkla suçlamaktır. Bunlarda ısrarcı isen ve kulüple ilgili ne planın varsa karşılıklı oturup tartışmak kulübün geleceği ile ilgili konuşmak için genel kuruldan önce yerel ve ulusal yayın yapan başta senini demeç verdiğin kanal olmak üzere, iki veya üç televizyon kanalının aynı anda canlı yayın yapacağı ve telefon bağlantılı bir program yapalım. Bu konuda iddialarına varsa cevap vermek ve kulüp ile ilgili düşüncelerimizi herkesle paylaşalım ister isen programa istediğin kişi veya kişileri de çağıralım. Örneğin Ali Kemal Özcan hoca da olabilir. Bu teklifimi lütfen kabul et ve Sebat’ ın geleceği ile ilgili bu programı yapalım. Yapmaz isek benim kendimi farklı savunmam gerekecek. O da hoş olmayacak. Sevgili Kazım Kolot Abi, ortadaki yanlışı düzeltelim, camiayı ayırmayalım… Yoksa söylediklerini unutmam veya yutmam mümkün değil, lütfen teklifimi kabul et. Kamuoyuna saygılarımla."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Spor