Öztürk Aday Hakkında Bilgi Verdi

Öztürk Aday Hakkında Bilgi Verdi

Öztürk Aday Hakkında Bilgi Verdi

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı kim olacağı merakla beklenirken bir açıklama ilçe başkanından geldi. Telefon ile bilgi aldığımız İlçe başkanı Ahmet Ziya Öztürk, şu an için hiçbir ismin açıklanmadığını ve öncelikle iller ve sonrasında da ilçelerin açıklanacağını belirtti.

Öztürk “Trabzon Büyükşehir adayının açıklanması için Ankara’ya geldik. Şu an için Akçaabat Belediye başkan adayımız ile ilgili herhangi bir açıklama yok. Ancak özellikle Akçaabat’ta bazı adayların isminin açıklandığı yönünde iddialar yayılıyor. Bunlar doğru değil. Yarın belki bir açıklama olabilir. Biz de herkes gibi bekliyoruz” dedi.

Öte yandan AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar'da Trabzon ve ilçelerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak AK Parti’de Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun açıklanmasının ardından, herkes bir birine Ortahisar ve diğer ilçe belediyelerde kim açıklanacak sorusunu sormaya başladı. Kendilerine yakın olan isimleri ön plana çıkarmak için bazı partililer Genel Merkez karar vermiş ve şu ilçenin adayı budur. Şeklinde açıklamalar yapıp, süreci manipüle etme çalışmalarında konuya açıklık getirdi. 

Şuan Ankara’da olduğunu ve parti genel merkezi tarafından düzenlenen toplantılara katıldığını belirten Günnar, “Ortahisar dahil, hiçbir ilçenin belediye başkan adayı belli olmamıştır. Şuan da büyükşehir ve diğer illerin belediye başkan adayları açıklanmaktadır. Türkiye’de ki tüm illeri ve büyükşehirlerin, adayları netleştikten sonra bu adaylarla birlikte ilçe belediyeleri için çalışma yapacaktır. Yani ilçeler, il başkan adayları süreci bittikten sonra açıklanacaktır” dedi. 

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset