Özlüler'e Trafo

Özlüler'e Trafo

İlçemize bağlı Darıca Beldesi’nin Özlüler Mahallesi’nin yıllardır süren elektrik sorunu nihayet çözülüyor.

İlçemize bağlı Darıca Beldesi’nin Özlüler Mahallesi’nin yıllardır süren elektrik sorunu nihayet çözülüyor.
Mahallenin elektrik şebekesinin mevcut nüfusa hizmet etmekten çok uzak olması ve voltajın da düşük olması sebebiyle yıllardan beri şikâyetçi olan vatandaşların sorunlarını giderecek olan ilave trafonun monte edilmesine baş-landı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Darıca Belde Başkanı Muhammet Altınel, Mahalle Muhtarı İbrahim Sivrikaya’yla koordine içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmadan netice almış olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, işin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur’a ve gerekli tüm desteği veren belde halkına teşekkür etti.
Benzeri bir çalışmayı daha önce de Darıca-Salacık Balıkçı Barınağı için sergilediklerini ve ondan da olumlu netice alarak beldelerinin köklü sorunlarını çözme yolunda şevk kazandıklarını belirten Başkan Altınel, tüm çalışmalarının Darıca’nın sorunsuz bir belde olmasını sağlamak için olduğunu söyledi.
Altınel, aralıksız şekilde devam edecek olan hizmetlerinde partili-partisiz ayrımı yapmadıklarını, in-sana hizmetin Hakk’a hizmet olduğu prensibiyle hareket ettiklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler