Özlü'den Özlü Sözler

Özlü'den Özlü Sözler

Trabzon Boks İl Temsilcisi Kaya Özlü, "Trabzonlu çocukların başka kulüpler adına yarışması beni üzüyor"

Trabzon Boks İl Temsilcisi Kaya Özlü, Trabzon’un boksun başkenti olduğunu ve boks sporunun ilerlemesi için her türlü fedakarlığı yapacağını açıkladı.

trabzon-boks-il-temsilcisi-kaya-ozlu.jpg

Türkiye Boks Federasyonu tarafından bir süre önce Trabzon İl Temsilciliğine atanan Kaya Özlü, Trabzon’da spor deninde ilk akla gelen futbol olduğunu ancak, boks sporunda ülke ve dünya çapında madalyalar kazandıklarını belirtti. Özlü yaptığı açıklamada “Trabzon’da spor denince aklımıza ilk gelen futbol oluyor. Futbolun yanında birçok başarılara imza atılan branşlar mevcut. Bunlardan birisi de boks sporu. Trabzon’da boksa daha fazla önem verilmesi gerekir. Trabzon kamuoyunun boksa olan ilgisini daha yukarılara çıkartmak için mücadele edeceğiz” dedi.

trabzon-boks-il-temsilcisi-kaya-ozlu-001.jpg

Trabzonlu sporcuların il dışındaki kulüpler adına yarışması kendilerini üzdüğünü de ifade eden Kaya Özlü “Trabzon’da yetişen birçok sporcumuz gerekli destek sağlanmadığı için büyükşehirlerdeki şirket kulüpleri adına yarışmak zorunda kalıyor. Bizim yetiştirdiğimiz sporcularımızın başarıları ile başkaları öne çıkıyor. Bu çocuklara iş adamlarımız ve büyük kurumlar sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi.

trabzon-boks-il-temsilcisi-kaya-ozlu-akcaabat.jpg

Boks il temsilcisi Kaya Özlü, 15 yıldır boks sporuna emek verdiğini, şimdi ise yönetici olarak hizmet vermeye devam edeceğini belirtti ve kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. Kaya Özlü aynı zamanda Kaya Reklam ve Tabela'nın sahipliğini yapıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor